Zorgadministratie software voor zorginstellingen

Jij en je collega’s zetten je dag in dag uit in voor de zorg van cliënten. Ondertussen ben je veel tijd kwijt aan zorgadministratie, tijd die je liever anders besteed. De zorgadministratie software van ZilliZ biedt een slimme oplossing voor de zorg: een compleet cliëntendossier. Eenvoudig, betaalbaar en alles op één plek.

Lees hoe rapporteren in ZilliZ voor jou het verschil kan maken, of vraag direct een vrijblijvende demo aan!

Demo aanvragen

 

 

Rapporteren, declareren en factureren

Bespaar tijd op zorgadministratie

Rapporteren in de zorg, iedereen heeft ermee te maken. Hoe kun je in weinig tijd effectief rapporteren? Met de zorgadministratie software van ZilliZ kun je:

 • In één scherm rapporteren
 • Eenvoudig rapportages delen met collega’s
 • Zorgrapportages digitaal ondertekenen
Zorgadministratie en Plan van Aanpak in het ECD
Zorgadministratie delen en laten ondertekenen door derden

 

 

Inzage rapportage systeem voor ouders of verzorgers

Communiceer met betrokkenen

Communicatie is de basis voor een tevreden cliënt. Laat ouders en/of verzorgers van cliënten eenvoudig meelezen in rapportages en zorgdossier. Met de software van ZilliZ kun je:

 • Meelezen in rapportages of cliëntdossier
 • Werken in een beveiligde omgeving
 • Zorgrapportages digitaal ondertekenen

Doelen stellen en voortgang meten

Rapporteer voortgang van cliënt 

Er zit in ZilliZ een speciale functie om op doelen te rapporteren. Je kan naast de gewone dagrapportage/groepsrapportage ook scoren en rapporteren op doelen. Om inzicht te krijgen in de voortgang van een cliënt kan je een periode-overzicht van de doelrapportages maken. Als gebruiker van het systeem van ZilliZ kan je:

 • Doelen per individuele cliënt of groep stellen
 • Schalen instellen, bijvoorbeeld een smiley of cijfer
 • Voortgang van een doel meten
Zorg rapportage van voortgang cliënt in het ECD
Vecozo samenwerking ZilliZ ECD

 

Declareren via software Vecozo

Krijg geleverde zorg betaald

Dankzij de koppeling met VECOZO kun je direct declaraties en berichten versturen. De koppeling is aan te raden vanaf 15 cliënten. ZilliZ ondersteunt de volgende financieringsvormen:
 • JW, WMO
 • Wlz
 • Zvw

 

Videodemo aanvragen

Bekijk de videodemo

Benieuwd wat ZilliZ voor jouw organisatie kan betekenen? Bekijk dan de videodemo. Hiermee krijg je goed beeld van de belangrijkste functies van ZilliZ. Vul links het contactformulier in en je ontvangt de videodemo binnen 5 minuten per mail.

Liever een  live demo?

In een vrijblijvende online live demo laat één van onze experts onze zorgadministratie software zien. Deze demo is toegspitst op jouw persoonlijke wensen en vragen. Zo krijg je goed beeld hoe ZilliZ voor jouw organisatie het verschil kan maken.

Plan een live demo

Meer dan 1.500 zorgaanbieders
gebruiken ZilliZ

Elke dag maken al ruim 22.000 zorgmedewerkers bij meer dan 1.500 zorgaanbieders gebruik van ZilliZ. Daarnaast scoren we hoog op klanttevredenheid, daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Patrick van ABC Bemmel vertelt je in deze video hoe ZilliZ voor hen het verschil maakt.

Bekijk video