Geplaatst op 28 jun 2017 door
Leestijd 2 minuten

ZilliZ weer vernieuwd

Minimaal 1x per maand is er een automatische update van het Elektronisch Cliënten Dossier ZilliZ. Hier hoef je niets voor te doen, kost niets extra en maakt de oplossing nog completer of eenvoudiger. Ook deze maand is er weer een update met een paar hele handige functies die wij extra onder de aandacht willen brengen.

Doelrapportages
Het was al eenvoudig om doelgericht te rapporteren in ZilliZ. Nu is het voor alle betrokkenen nog makkelijker om de resultaten terug te lezen. Gecombineerd met de reguliere rapportage worden de gerapporteerde doelen, eventueel met toelichting, getoond.

Krachtige exports, waaronder CBS
Regelmatig wordt door diverse instanties gevraagd om stuurinformatie. In veel gevallen is het min of meer dezelfde informatie. Daarom hebben wij twee exportmogelijkheden toegevoegd. Een zeer krachtige export naar Excel met allerlei informatie over beschikkingen, cliënten, etc. Daarnaast een formaat in lijn met de eisen van het CBS. Hiermee wordt het heel eenvoudig een export te maken voor het CBS.

“Tags” in sjablonen
Uiteraard is het al lang mogelijk om met sjablonen te werken. Snel en eenduidig werken met formulieren. Nu is het ook mogelijk deze sjablonen te voorzien van “tags”. Hierdoor worden formulieren automatisch gevuld met bestaande informatie. Bijvoorbeeld cliëntinformatie, doelen, etc. Hiermee wordt het maken van documenten in ZilliZ, zonder extra software zoals Word, nog makkelijker.

En nog veel meer…
Naast bovengenoemde opties zijn er nog veel meer verbeteringen. Bijvoorbeeld verbeterde koppelingen met VECOZO, boekhoudpakketten, andere exportmogelijkheden.
Ook op het gebied van beheersbaarheid, layout en techniek is het nodige gedaan.

Wil jij meer weten over verbeteringen in ZilliZ of heb jij een goed idee? Dan horen wij het graag!