ZilliZ elektronisch cliëntendossier

Met het elektronisch clientendossier ZilliZ bespaar je tijd met jouw zorgadministratie en voldoe je aan kwaliteitseisen en regelgeving. Ons cliëntendossier is eenvoudig in gebruik, veilig én voordelig

 

 

Rapporteren, declareren en factureren

Bespaar tijd op zorgadministratie

Met weinig tijd effectief rapporteren? Het kan met ZilliZ. Met ons digitaal cliëntendossier kun je:

 • In één scherm rapporteren op groep en individu
 • Eenvoudig rapportages delen met collega’s
 • Zorgrapportages digitaal ondertekenen

 

Inzage cliëntdossier voor ouders of verzorgers

Communiceer met betrokkenen

Laat ouders en/of verzorgers van cliënten eenvoudig meelezen in rapportages en zorgdossier. Met het cliëntendossier van ZilliZ kun je:

 • Meelezen in rapportages of cliëntdossier
 • Werken in een beveiligde omgeving
 • Zorgrapportages digitaal ondertekenen

Doelen stellen en voortgang meten

Rapporteer voortgang van cliënt 

Je kan in ZilliZ naast de gewone rapportage ook scoren en rapporteren op doelen. Om inzicht te krijgen in de voortgang van een cliënt kan je een periode-overzicht van de doelrapportages maken. Als gebruiker van het elektronisch cliëntendossier van ZilliZ kan je:

 • Doelen per individuele cliënt of groep stellen
 • Schalen instellen, bijvoorbeeld een smiley of cijfer
 • Voortgang van een doel meten

 

Declareren via software Vecozo

Krijg geleverde zorg betaald

Dankzij de koppeling met VECOZO kun je direct declaraties en berichten versturen. De koppeling is aan te raden vanaf 15 cliënten. ZilliZ ondersteunt de volgende financieringsvormen:
 • JW, WMO
 • Wlz
 • Zvw

 

Plan een demo

Wil je weten hoe ZilliZ voor jou een verschil kan maken? Bekijk dan direct de online videodemo of plan vrijblijvend een live online demo in met één van onze experts!

Videodemo Online demo

Meer dan 1.500 zorgaanbieders
gebruiken ZilliZ

Elke dag maken al ruim 22.000 zorgmedewerkers bij meer dan 1.500 zorgaanbieders gebruik van ZilliZ. Daarnaast scoren we hoog op klanttevredenheid, daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Patrick van ABC Bemmel vertelt je in deze video hoe ZilliZ voor hen het verschil maakt.

Bekijk video

Koppelingen en exports

Met ZilliZ maak je eenvoudig exports naar Excel of PDF van alle relevante informatie uit bijvoorbeeld documenten, rapportages, of facturen.

Kleinschalige zorg

ZilliZ is hét ECD voor de kleinschalige zorg. Veel gebruikers leveren zorg als ambulante zorgverlener, dagbesteding, gezinshuis, zorgboerderij, of coach.

Webinars en trainingen

ZilliZ werkt continue door aan verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. Deze delen we regelmatig in webinars en trainingen zodat jij het meeste uit ZilliZ blijft halen.

Samen maken we zorg beter

Door goed te luisteren blijven we aansluiten bij de wensen en behoeften van kleinschalige zorgaanbieders. Maar ook door samenwerking met brancheorganisaties zoals de BVKZ.

Meer weten?

Het is onze ambitie om met ZilliZ de kleinschalige zorg mooier, makkelijker en leuker te maken. Wil je weten hoe ZilliZ voor jou een verschil kan maken? Bekijk dan direct de online videodemo of plan vrijblijvend een live online demo in met één van onze experts!

Online demo