Uitdagend werk in een informele werkomgeving

Ben jij op zoek naar uitdagend werk binnen een informele softwareorganisatie? Dan is ZilliZ wat voor jou. We vertellen je graag wat werken bij ZilliZ betekent.

Maatschappelijke betrokkenheid

Bij ZilliZ werken we met veel passie aan slimme softwareoplossingen voor de kleinschalige zorg. Hierdoor blijft er voor onze klanten meer tijd over voor zorgverlening. Op deze manier draag je een steentje bij aan een gezondere maatschappij.

Vrijheid en eigen verantwoording

Bij ZilliZ werk je in een enthousiast team met veel vrijheid. Wij geloven namelijk dat collega’s heel goed zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen over datgene waar ze goed in zijn. Die vrijheid en de snelle groei maken het werk bij ZilliZ tot een prachtige uitdaging.

Informele werkomgeving

We hechten waarde aan een gezellige, laagdrempelige en informele werkomgeving. Een goede werksfeer en plezier hebben in je werk vinden wij ontzettend belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat onze medewerkers zichzelf kunnen zijn, ingezet worden op hun talent, plezier hebben in hun werk en voldoende toekomstperspectief hebben.

Groei door in één van Europa’s grootste techbedrijven

ZilliZ is onderdeel van Visma, één van Europa’s toonaangevende softwareleveranciers. Als ZilliZ collega krijg je toegang tot een netwerk aan specialisten. Alleen al binnen Nederland zijn er ruim 3.000 professionals werkzaam bij 40 verschillende organisaties. Naast het delen van kennis en ervaring biedt dit ook doorgroeimogelijkheden.