Ga als (startende) zorgondernemer direct aan de slag met deze (praktische) tips!

Ben je gestart of wíl je starten als zelfstandig zorgondernemer? Dan is deze webinar voor jou! In dit webinar vertellen experts uit de kleinschalige zorg welke 4 vragen elke startende zorgondernemer zichzelf moet stellen, maar ook waar je de juiste antwoorden vindt!

De webinar is gratis, schrijf je dus snel in!

Welke 4 vragen moet elke startende zorgondernemer zichzelf stellen

Het verlenen van zorg is de kern van je onderneming. Daarnaast zijn er nog tal van zaken belangrijk of verplicht. In het webinar zetten vier experts uit de kleinschalige zorg de belangrijkste vragen overzichtelijk op een rij. Ze gaan in op waar je aan moet denken, welke valkuilen je voor moet oppassen en welke oplossingen er zijn. In de webinar komt aan bod:

✅ Welke praktische zaken zijn goed om te regelen?
✅ Welke werkzaamheden komen er naast zorgverlenen nog meer bij?
✅ Hoe richt je een functionele zorgonderneming in?
✅ Hoe zorg je voor een goede zorgadministratie?

De webinar duurt 45 minuten, aanvullend is er ruimte om vragen te stellen over jouw persoonlijke situatie. Ook krijg je de presentatie naderhand opgestuurd samen met een handige checklist en aanvullende tips.

De webinar is op 10 februari om 10:00 uur en duurt in total 60 minuten. De webinar wordt gegeven via Microsoft Teams, een dag van tevoren ontvang je een link naar de webinar. Inschrijven is gratis.

De experts

Suzanne van Doorn

Buro Klix | Organisatieadvies en procesverbetering

Suzanne heeft met Buro Klix jarenlange ervaring op het gebied van kwaliteitsmetingen, procesoptimalisatie en verbetermanagement. Ze helpt zorgondenemers met het ‘eigen’ maken van kwaliteit in de bedrijfsvoering. Zo kunnen zij de beste zorg bieden, een sterk beleid voeren én groeien.

In de webinar vertelt Suzanne meer over het beginnend zorgondernemerschap, welke keuzes je kunt maken en welke praktische zaken goed zijn om te regelen.

Sabine Zantingh

Zmartzorg | Ondersteuning van zorgaanbieders

Sabine heeft zo’n 20 jaar ervaring in de zorg waarvan ruim 10 jaar als kwaliteitsadviseur en ondersteunt zorgondernemers bij alles rondom de zorg zelf. Via Zmartzorg kan ze jou ondersteunen bij de verschillende uitdagingen die je als kleine organisatie of zelfstandige moet aangaan om succesvol te zijn en te blijven als ondernemer in de zorg. Zorg voor de cliënt staat hierbij altijd voorop.

In de webinar vertelt Sabine meer over de werkzaamheden die er naast zorgverlenen nog meer bijkomen, zoals de bedrijfvoering, het personeel, en de vergoeding voor geleverde zorg.

Ginger Fernandes

Your Virtual Assistant | Backoffice ondersteuning

Ginger biedt al 5 jaar backoffice ondersteuning voor onder andere zorgondernemers. Hiermee borgt ze belangrijke randtaken van de onderneming die niet direct omzet opleveren, maar wél heel belangrijk zijn.

In de webinar vertelt Ginger meer over planningswerkzaamheden, het verwerken van inkomende berichten en het verzorgen van declaraties en facturatie.

Sipke Durksz

ZilliZ | Elektronisch cliëntendossier

Sipke helpt zorgondernemers bekend worden met het ZilliZ elektronisch cliëntendossier door middel van demo’s, trainingen of (online) ondersteuning. De hulpvraag van de zorgondernemer staat hierin altijd centraal.

In de webinar vertelt Sipke hoe een cliëntendossier jouw werk als zorgondernemer makkelijker kan maken en waar je rekening mee moet houden als je hiervoor kiest.

Aanmelden webinar

Webinar startende zorgonderneming 2022
Naam(Vereist)
Komt het tijdstip niet uit? Meld je aan voor een volgend webinar!
Nieuwsbrief

 

 

Datum: 10 februari 2023
Tijdstip: 10:00 uur
Lengte: 60 minuten (45 minuten webinar inclusief 15 minuten voor vragen)
Medium: Microsoft Teams
Kosten: Gratis

 

De webinar is gratis en duurt 45 minuten. Aanvullend is er mogelijkheid om vragen te stellen aan de experts toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Bij veel vragen kan het voorkomen dat de webinar maximal 15 minuten uitloopt. Daarnaast krijg je ná de webinar ook nog het volgende opgestuurd:

✅ De presentatie van de webinar
✅ Opname van de webinar
✅ Aanvullende tips

Zien we jou op 10 februari?