Geplaatst op 22 sep 2017 door
Leestijd 2 minuten

VECOZO blijft bewegen

De zorg verandert, wat er mee samenhangt dus ook. In dit geval hebben we het over de communicatie met gemeenten via VECOZO. Of je dit juist wel of eigenlijk liever niet wil weten, je kan bij ons terecht. Wij hebben de kennis en mogelijkheden voor de kleinschalige zorg in huis.

Ik wil het niet weten

Groot gelijk, je werkt niet in de zorg om je te verdiepen in techniek of berichtennetwerken. Wij kunnen het berichtenverkeer via VECOZO op verschillende manieren voor jou regelen. Uiteraard eenvoudig en niet duur. Wij richten het samen met jou in. Daarna kan jij met een druk op de knop facturen naar de gemeenten sturen.

Ik wil het wel weten

Ook dat is herkenbaar. Hoe meer je weet, des te beter kan je zelf zaken regelen. Wij delen onze kennis graag met jou of brengen je in contact met een van onze partners. Zo is er dit jaar veel veranderd in het berichtenverkeer. De verwachting is dat per 1 januari 2018 ook e.e.a. gaat wijzigen. Steeds meer gemeenten gaan met arrangementen werken, langzaam maar zeker worden uniforme codelijsten gebruikt en zelfs het oude vertrouwde PGB lijkt niet te ontkomen aan een formalisering.

Uiteraard regelen wij de techniek zodat alles goed op elkaar aan sluit en ondersteunen onze klanten bij de inrichting van de processen. Zo nodig schakelen wij zelfs met de gemeente in het geval van structurele onduidelijkheid.

Leestip: Slim koppelen met VECOZO