Trainingen

Wil je nog meer uit ZilliZ halen, een opfriscursus over een specifieke functionaliteit, of heb je nieuwe collega’s die je in wilt werken? Dan geven we graag een training op maat. Dit doen we handig online, bij ons in Wageningen, of bij jou op kantoor.

Haal meer uit ZilliZ

ZilliZ biedt veel mogelijkheden die zorgadministratie makkelijker maken. Bij oplevering krijg je een omgeving die op basis van jouw wensen is ingericht. Mogelijk gebruik je dan niet direct alle functionaliteiten. Met de tijd wil je misschien meer functionaliteiten gebruiken, je kennis verbreden of nieuwe mogelijkheden verkennen. In dat geval biedt een training uitkomst.

Naar wens op locatie

De training geven we waar het jou het beste uitkomt. Zo geven we trainingen handig online, maar ben je ook van harte welkom in onze trainingsruimte in Wageningen. Op verzoek regelen wij dan de lunch. Ook komen we graag langs bij jou op kantoor als dit beter past. Alles is dus mogelijk.

Jouw hulpvraag centraal

Vooraf vragen we jou over welke punten in ZilliZ je meer wilt leren. Eén van onze experts zet vervolgens een training op die volledig is toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Zo leer je dus meer over datgene wat voor jou het belangrijkst is.

We nemen de tijd

Volg je een online training dan duurt deze gemiddeld zo’n twee uur. Loopt het iets uit dan is dit geen probleem, wij reserveren extra tijd zodat we al je vragen goed kunnen beantwoorden. Volg je een training bij ons op kantoor of komen we bij jou langs op locatie, dan reserveren wij standaard een dagdeel.

Prijzen

 

Online

WLZ training (verplicht bij opstarten WLZ berichtenverkeer) €175,- per training (verdeeld over 3 blokken)
Online training op maat (max 3 personen) €85,- per uur

 

Op locatie

In-company training op maat bij jou op locatie (max 10 personen) €550,- per dagdeel
Reistijd €50,- per uur

 

In Wageningen

Training op maat (max 10 personen) €450,- per dagdeel
Lunch €17,50 per persoon

 

Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Training volgen?

Wil jij meer uit ZilliZ halen via een training op maat? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze experts. Bel of mail vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.

Training aanvragen