Menu openen Menu sluiten

Vacature Ontwikkelaar

Vacature Coldfusion Ontwikkelaar

32-40 uur – standplaats: Wageningen en thuiswerken mogelijk

Wij zoeken een ervaren Coldfusion ontwikkelaar die in een scrum team van ongeveer acht collega’s, waarvan jij een van de drie Coldfusion ontwikkelaars zal zijn, mee wil werken aan het onderhoud en de uitbouw van onze software.

Het is onze ambitie om de kleinschalige zorg mooier, makkelijker en leuker te maken. Wij verzinnen slimme oplossingen. Centraal daarbij staat: het moet eenvoudig in gebruik zijn, het moet doen wat nodig is en het moet zeer betaalbaar zijn.

In de applicatie werken dagelijks meer dan 22.000 medewerkers, 1.500 klanten die rond de 60.000 cliënten behandelen.

Wat ga je bij ons doen

Als ColdFusion developer word je onderdeel van een klein team ontwikkelaars en werk je actief mee aan uitbreidingen voor ZilliZ alsook het oplossen van issues gemeld door klanten. Je documenteert en programmeert mee aan koppelingen en onze eigen API.

Je gaat werken aan een cloud applicatie genaamd ZilliZ. ZilliZ is een elektronisch clientdossier gericht op kleinschalige zorg. Denk hierbij aan zorgadministratie voor jeugdzorg, gehandicaptenzorg of ouderenzorg. Iedereen binnen het bedrijf heeft een connectie met de zorg,  het is een pré wanneer jij dit ook hebt.

Herken jij je in dit profiel?

Wij zoeken een medior of senior ontwikkelaar, waarbij kwaliteitsgerichtheid én samenwerken een belangrijke rol spelen. Je kan goed zelfstandig werken binnen de scrum methodiek.

Wij vragen vooral ervaring en enthousiasme over Coldfusion! En verder,

 • Jij kan goed programmeren met CFML en CFscript, bij voorkeur met Lucee en hebt al enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol. Je bent bekend met verschillende configuraties en webapplicatie middleware.
 • Het is een pré als je ook interesse hebt in moderne Javascript georiënteerde platforms als Node.JS, VueJS óf React.
 • Je hebt gewerkt met versie beheer systemen als Git en je bent in meer of meerdere mate bekend met Amazon AWS óf wil hier heel graag mee aan de slag..
 • MS SQL Server heeft weinig geheimen meer voor je
 • Je bent bekend met API’s en het programmeren ervan (of dat nu onze API is of een API van software waar we mee willen koppelen).
 • Analytisch, nauwkeurig en gestructureerd. Je bent in staat om alles wat je maakt of bedenkt te documenteren en te bouwen.

Wat bieden we jou

 • Een afwisselende functie in een dynamische, groeiende organisatie;
 • Open bedrijfscultuur met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Aandacht voor je werk/privébalans;
 • Goede salariëring en secundaire voorwaarden
 • Een fijne werkplek in een ruime en lichte werkomgeving;
 • Dagelijks lekkere koffie, thee (met een koekje) en vers fruit;
 • Regelmatige leuke gezamenlijke activiteiten.

Wat kunnen we je over ons bedrijf en onze producten vertellen

Landmerc+ is een innovatieve en praktijkgerichte netwerkorganisatie. Samen met onze partners werken wij elke dag aan verbetering van de kwaliteit, professionaliteit en toegankelijkheid van de kleinschalige zorg. Het is de ambitie van Landmerc+ om de kleinschalige zorg mooier, makkelijker en leuker te maken. Om deze ambitie te realiseren zijn wij betrokken bij diverse maatschappelijke initiatieven.

Hieronder in het kort de drie belangrijkste producten van Landmerc+:

Dinz Web biedt doelmatige oplossingen voor procesgericht inrichten van een complete zorgadministratie.
ZilliZ biedt een compleet zorgadministratiesysteem dat speciaal ontwikkeld is voor de kleinschalige zorg.
De ZilliZ berichtenapp verzorgt het berichtenverkeer tussen zorgaanbieders en gemeenten.

In totaal hebben we ongeveer 4.500 klanten en we doen dit inmiddels met een team van 30 medewerkers en meer dan 15 externe partners.

De sollicitatieprocedure

Bij interesse vragen we je zo spoedig mogelijk te reageren door je CV met motivatie te mailen naar: andrea.deboeij@zilliz.nl

Wij geven de voorkeur aan een dienstverband maar staan open voor een freelance constructie