Otto

Developer

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als software ontwikkelaar in diverse branches. Deze ervaringen en kennis wil ik graag inzetten om de klanten van ZilliZ een nog beter en gebruiksvriendelijker product te kunnen aanbieden. Een enkele keer zal er maatwerk geleverd moeten worden, echter het streven is een generieke oplossing voor de klanten. Afgezien van de klanten, moeten we ook denken aan de software zelf die ook de benodigde Zorg krijgt die het verdient. Hierdoor houdt je grip op de kwaliteit van  het uiteindelijke product.

Als software ontwikkelaar geeft het mij veel voldoening als gebruikers met de opgeleverde applicatie met veel plezier en zonder probleem hun eigen werkzaamheden op een vlotte en gemakkelijke manier naar tevredenheid kunnen uitvoeren. De uit te voeren werkzaamheden doe ik niet alleen, maar gezamenlijk met het hele ontwikkel team. Mijn motto is ook: “Alleen bestaat niet, uiteindelijk werken we gezamenlijk aan oplossingen !” Vanaf juni 2022 ben ik werkzaam bij ZilliZ als coldfusion developer.

Na de uitgevoerde inspanningen, is er ook de nodige afwisseling nodig om even afstand te doen van het werk. Mijn “batterij” laad ik op door vaak te gaan wandelen, in de moestuin bezig zijn, en heel belangrijk om met de familie uit eten te gaan.