Jolande Snelders

Alles voor de klant

Klantwensen vertalen in optimalisaties waar gebruikers blij van worden is mijn passie. Het liefst doe ik zelfs meer dan er wordt verwacht want tevreden mensen zijn leuke mensen en, ook niet onbelangrijk, ze zijn je ambassadeurs.

Als team werken we gezamenlijk aan dit doel, ieder vanuit zijn eigen persoonlijkheid en specialisme. Ik mag hierbij een schakel zijn tussen onze relaties en de sales- en support afdeling. Door open communicatie en mensen in hun kracht te zetten hoop ik het beste naar boven te halen. Als je met plezier je werk doet ervaren klanten dit positieve gevoel ook.

Van maandag tot en met donderdag ben ik er voor iedereen die vragen heeft, iets wil overleggen of zomaar iets kwijt wil. Op vrijdag geniet ik van mijn 2 kleinzoons maar ben ik voor dringende zaken wel telefonisch bereikbaar.

In mijn vrije tijd ren en wandel ik graag in de natuur. Verder houd ik van avontuurlijke reizen en skiën in de winter. Gezond leven en duurzaamheid vind ik belangrijk daarom eet ik vrijwel geen vlees en kook graag verrassende vegetarische gerechten.