Inge van der Horst

Focus op hulp

Vanaf mei 2022 werk ik bij ZilliZ als supportmedewerker. Na lang een ICT-functie binnen de zakelijke dienstverlening te hebben vervuld, ben ik ontzettend blij dat ik tegenwoordig binnen de zorg direct gebruikers van ZilliZ kan helpen.

Ik houd ervan om problemen te analyseren en op te lossen. Ik krijg energie van het puzzelen en het écht helpen van mensen. Voor problemen zoek ik graag, samen met mijn collega’s, de voor de klant best werkende oplossing. Daar word ik enthousiast van en -nog veel belangrijker- daardoor kan de zorgmedewerker zich weer focussen op het leveren van zorg!

Ik ben een behoorlijke huismus en houd ervan om in mijn vrije tijd in en om het huis te zijn. Ik vind het heerlijk om te tuinieren, een goed boek te lezen en mijn eigen stamboom uit te pluizen. Ook geniet ik van de boswandelingen met mijn hond, doe ik graag leuke dingen met mijn gezin of vrienden, zoals een museumbezoek of een interessante stadswandeling in de omgeving.

Als ik sport, doe ik dat graag op schaatsen, skeelers of hardloopschoenen. De afgelopen jaren heb ik tweemaal samen met mijn man de Nijmeegse vierdaagse gelopen. Tijdens trainingen hebben we veel mooie wandelingen in de omgeving van Wageningen gemaakt. Als je nog leuke wandelingen in de omgeving zoekt – laat het me weten!