Inge van der Horst

Focus op hulp

Vanaf mei 2022 werk ik bij ZilliZ als supportmedewerker. Na lang een ICT-functie binnen de zakelijke dienstverlening te hebben vervuld, ben ik heel blij dat ik nu binnen de zorg direct gebruikers van ZilliZ kan gaan ondersteunen.

Ik houd ervan om te puzzelen en anderen écht te kunnen helpen. Voor problemen zoek ik graag, samen met mijn collega’s, een voor de klant goed werkende oplossing. Daar krijg ik energie van, maar -nog veel belangrijker- daardoor kan de zorgmedewerker zich weer focussen op het leveren van zorg!

In mijn vrije tijd ben ik graag, gezellig met m’n gezin, in en om het huis of in de natuur. Ik vind het heerlijk om te tuinieren, in het bos te wandelen met mijn hond, een goed boek te lezen, mijn eigen stamboom uit te pluizen en leuke dingen te doen met mijn gezin of vrienden.
Als ik sport, doe ik dat graag op schaatsen, skeelers of hardloopschoenen. Op dit moment wandel ik ook veel; ik train samen met mijn man voor de Nijmeegse vierdaagse. Als je nog een leuke, lange wandeling in een mooie omgeving wilt delen, houd ik me aanbevolen!