Zorgly

Zorgly: Kwaliteitsbeleid voor zorginstellingen binnen handbereik

Wat is Zorgly?

Zorgly is een online platform dat zorginstellingen helpt om te voldoen aan wet- en regelgeving en hoogwaardige zorg te bieden. Het platform biedt voor specifieke typen zorg zeer compleet beleid van hoogwaardige kwaliteit dat up to date wordt gehouden volgens de laatste wet- en regelgeving, waardoor je als zorginstelling zelf geen beleid meer hoeft op te stellen. Zo houd je tijd en aandacht over om het beleid te implementeren en je kwaliteit een boost te geven.

Het beleid en de protocollen zijn onderverdeeld in drie onderdelen. Elk onderdeel is voorzien van templates met heldere instructies die gedownload kunnen worden om het beleid op de werkvloer uit te voeren. Zo wordt alles naadloos op elkaar afgestemd. www.zorgly.nl

De onderdelen van Zorgly

Kwaliteitshandboek

Het kwaliteitshandboek bevat informatie over hoe instellingen kunnen voldoen aan kwaliteitsnormen zoals HKZ of ISO 9001.

Personeelsproces

Zorgly’s personeelsproces biedt richtlijnen voor het voldoen aan wet- en regelgeving met betrekking tot personeelsmanagement. Dit is cruciaal voor het waarborgen van de kwaliteit van de zorg en het welzijn van werknemers.

Primair proces

Hierin staan alle processen en protocollen omschreven die nodig zijn om de cliënten te begeleiden, zoals het proces van aanmelding tot uitstroom, zorgplannen en incidenten protocollen.

 

Voor wie is Zorgly?

Zorgly richt zich op diverse vormen van zorg, waaronder begeleid wonen instellingen, zzp’ers in de zorg, open jeugdzorg groepen, moeder-kind huizen, ambulante zorg en gezinshuizen. Het platform is bedoeld voor zorgorganisaties die streven naar een hoge kwaliteit van zorg en willen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

 

Waarom kiezen voor Zorgly?

Elke zorginstelling moet beschikken over procesbeschrijvingen en protocollen om te voldoen aan wet- en regelgeving, zoals de Jeugdwet, WLZ, WMO, WKKGZ, Wzd en Arbowet. Daarnaast is het hebben van een kwaliteitskeurmerk vaak een vereiste bij gemeenten en hoofdaannemers. Zonder goed en bruikbaar beleid kunnen tekortkomingen bij inspecties, boetes en onvoldoende kwaliteit in de zorg aan cliënten het gevolg zijn.

Zorgly biedt beleid dat is ontwikkeld door professionals met ruime ervaring op het gebied van beleid en kwaliteit, die zelf werkzaam zijn in de (jeugd)zorg als gedragswetenschapper of therapeut en tevens ervaring hebben op de werkvloer. Hierdoor sluit het beleid naadloos aan op de praktijk.

Expertises


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/zilliz.nl/public_html/wp-content/themes/zilliz/single-partners.php on line 34
Geen expertises gevonden

Neem contact op met Zorgly

Vul hieronder je gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht
Name*