Zmartzorg

“Samen maken we goede zorg mogelijk”

Dit kunnen we doen door de verschillende administratieve handelingen en verplichtingen die bij de zorgverlening horen, gedeeltelijk of helemaal over te nemen. Bijvoorbeeld een aanbestedingstraject, samenstelling van protocollen of samen nadenken over de inrichting van de verschillende processen. Misschien ben je als zorgverlener al heel goed bezig met al deze zorg ondersteunende zaken, maar is het tijd om deze inspanningen om te zetten naar een kwaliteitskeurmerk, bijvoorbeeld ISO of HKZ. Zmartzorg kan dit traject begeleiden om zo tot een positief resultaat te komen.

 

Quotes van klanten

“Zmartzorg is een kleinschalig bedrijf met veel persoonlijke aandacht voor de klant. Als je een afspraak maakt met het sympathieke stel, nemen zij alle tijd die nodig is om de diensten die Zmartzorg kan bieden, aan te passen aan de behoeften van jou bedrijf. Ben je startende ondernemer in de zorg? Dan kan ik je Zmartzorg van harte aanbevelen om je bedrijfje meteen goed in de markt te zetten.”

“Zmartzorg is een betrouwbare partner voor het inrichten van een kwaliteit systeem. Ze hebben veel kennis van zorg administraties en ik beveel ze van harte aan!”

Expertises

Ondersteunen in werken met ZilliZ, Zorgadministratie/Facturatie, Aanbesteden, HR & Salaris, Kwaliteitsmanagement/certificering

Neem contact op met Zmartzorg

Vul hieronder je gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht
Name*