Your Virtual Assistant

Ginger Fernandes | “doen wat ik leuk vind en daarmee anderen blij maken”

Wat ik iedere dag met plezier doe, is zorgen dat ondernemers tijd en energie overhouden om te doen waar zij blij van worden. Maar wat maakt mij nu anders dan andere virtuele assistenten? Ik ben jarenlang bij diverse gemeentes werkzaam geweest waar ik, vaak projectmatig, op verschillende niveaus met allerlei processen te maken heb gehad. Hierdoor schakel ik makkelijk tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Nét waar jouw onderneming behoefte aan heeft, daarbij ondersteun ik je op afstand.

De ondernemers die ik ondersteun omschrijven mij als oprecht, direct, persoonlijk, toegankelijk en een échte aanpakker.

Ik draag de zorg een warm hart toe

Door mijn werk bij gemeentes, zorginstellingen én als moeder van twee kinderen met een beperking, heb ik aan alle kanten van de tafel gezeten. Ik begrijp de frustraties van alle partijen, waaronder die van ondernemers in de zorg; zzp’ers en zorgpraktijken. Er komt zoveel regelgeving bij kijken, die niet altijd even duidelijk is. Ik loods deze ondernemers door de jungle van regels, wetten, certificeringen en procedures. Ze hoeven het wiel niet zelf uit te vinden, ik weet precies waar ze aan moeten voldoen en help ze daarbij. Dat geeft rust en bespaart enorm veel tijd.

Reviews:

“Ginger is de ‘spin in het web’, een ‘manusje van alles’. Zij combineert plannings- en administratieve vaardigheden met ruime kennis van het sociaal domein. Zij was met name op de achtergrond problemen aan het oplossen, waardoor ik mijn werk ongestoord kon blijven doen. Zij werkt efficient, doelgericht en resultaatgericht. Daarnaast, zeker niet onbelangrijk, is zij prettig in de omgang. Zij weet een professionele werkhouding te combineren met een goede dosis humor. ”
Lidwien Snippe-Verhoef
WMO-consulent, ISD Bollenstreek

“Op het moment dat ik veel werk had en het even niet meer overzag, kwam Ginger mij op een adequate manier helpen. Ze heeft binnen een korte tijd alles op orde gebracht, zodat er weer overzicht was binnen mijn administratie. Een enthousiaste dame die haar werk met plezier doet. ”
Sabine Klykens
Begeleider en verzorgende

“Ginger werkt nu zo’n 3 maanden voor ELAB Care als uitvoerend directeur. En laat ik maar kort zijn: zij is het “nekkie” waarop ELAB draait. Uitstekende prioritering, klantgerichtheid, analitisch vermogen, oplossing gericht denken en vooral: behoud van menselijk gevoel in haar werk. Ze verrast me nog steeds iedere dag en het is nooit te veel om, buiten werktijd, nog even een zorgclient te bellen die een dringende vraag heeft. Dat is het ELAB gevoel dat ik graag bij mijn medewerkers zie.”
Naud Bom
Directeur , ELAB Care

Expertises

Ondersteunen in werken met ZilliZ, Zorgadministratie/Facturatie, HR & Salaris

Neem contact op met Your Virtual Assistant

Vul hieronder je gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht
Name*