Vermaatwerk (Lewedorp)

“Korte lijnen, lange relaties”

VerMaatwerk in Kwaliteit begeleidt organisaties bij het opzetten, invoeren en onderhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem.
Daarnaast verzorgt VerMaatwerk in Kwaliteit trainingen op het gebied van o.a. interne audits, methodisch werken, veiligheidsmanagement en risico- en oorzaakanalyses.
Voorop staat betrokkenheid bij de klant en betrouwbare dienstverlening.
Het meest waardevolle voor ons is dat de klant zelfstandig verder kan.

Wat zegt meer dan de klanten van VerMaatwerk aan het woord te laten?

Stichting iXzelF over Ellen
Ellen is niet alleen onze auditor maar ook mijn sparringspartner die mij door veel moeilijke situaties heen loodst. Ik steek voor niemand mijn hand in het vuur maar bij Ellen schroeien de haren van mijn hand.

Stichting de Akkerwinde te Nisse over Ellen
Ellen is oprecht geïnteresseerd in onze organisatie en denkt mee over hoe het kwaliteitsmanagementsysteem beter en efficiënter ingericht kan worden. Ze is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en stimuleert onze organisatie hierop te anticiperen. Dankzij Ellen hebben wij het HKZ-Keurmerk kunnen behalen en worden wij steeds gemotiveerd en gestimuleerd  dit ook te behouden!

Kraamzorg Madelief te Numansdorp over Ellen

Als beginnende organisatie  hadden wij hulp nodig in de ‘wereld van kwaliteit’. Op advies van onze branche organisatie kwamen wij uit bij VerMaatwerk.  Wat hebben wij veel geleerd, maar ook vooral inzicht gekregen in het kwaliteitsmanagementsysteem. Hierdoor hebben wij goede, duidelijke handvaten gekregen, waarop wij onze organisatie mee kunnen opbouwen en uitbreiden. De opzet en het meedenken van VerMaatwerk is daarvoor een onmisbaar instrument gebleken.

Zie ook de eigen website: www.vermaatwerkinkwaliteit.nl

Expertises


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/zilliz.nl/public_html/wp-content/themes/zilliz/single-partners.php on line 34
Geen expertises gevonden

Neem contact op met Vermaatwerk (Lewedorp)

Vul hieronder je gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht
Name*