t.e.a.m.

t.e.a.m. staat voor:

team; onze verschillende expertises maken ons inzetbaar voor de vraagstukken van ondernemers in de zorg.

expertise; onze expertise is gebaseerd op praktijkervaring in de zorg.

Aandachtsgebieden zijn: ondernemerschap, kwaliteit en beleid, management en organisatie, planning, optimalisatie van werkprocessen en zorgadministratie.

advies; wij adviseren bij de implementatie van Zilliz en bieden advies en praktische ondersteuning o.b.v. onze expertise.

management; organisatievraagstukken op het gebied van medewerkers, kwaliteitszorg en intervisie.

Na de implementatie van Zilliz blijven we graag advies en ondersteuning bieden. Neem voor meer informatie contact met één van ons op of neem een kijkje op onze website(s) en op onze bedrijfspagina op LinkedIn.

https://www.linkedin.com/company/teamindezorg

Anne Marie van Oldeniel / www.annemarieadvies.nl / 06-83523889

Anne-Mieke ten Brinke / www.tenbrinkezorgadvies.nl / 06-52546984

Charlotte Garstenveld / www.ontzorgsupport.nl / 06-24574354

Gwendolyne Lammersen / www.sidekickgwen.nl / 06-14511267

 

Quotes

“Wij zijn enorm geholpen in ons denkproces, waarin Anne Marie onafhankelijk bleef, zaken van verschillende kanten liet bekijken en ons hielp om het grote geheel niet uit het oog te verliezen.”

“Samenwerken met Gwendolyne is als een frisse wind. Iets waarvan je niet wist dat je er al jaren op wachtte. Prettig in de communicatie. Afspraak is afspraak en secuur werk.”

“De samenwerking met Anne-Mieke ervaren we als prettig. Je kunt haar altijd bellen en even je vraag stellen. Met haar nuchtere blik, doortastendheid en ervaring weet je waar je op aan kunt. Zo hebben we heel wat waardevolle adviezen van haar gehad en kunnen wij de kwaliteitszorg leveren die gewenst is.”

“Wij hebben prettig samengewerkt met Charlotte. Charlotte is prettig in de omgang, deskundig, goed bereikbaar. Charlotte heeft ons ondersteuning geboden bij de planning en beschikbaarheid van medewerkers in ons ECD.

Expertises

Ondersteunen in werken met ZilliZ, Zorgadministratie/Facturatie, HR & Salaris, Kwaliteitsmanagement/certificering, Organisatie en marketing advies

Neem contact op met t.e.a.m.

Vul hieronder je gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht
Name*