Solvitur (Veldhoven)

Als je aan een kleinschalige zorgondernemer vraagt wat het mooiste is aan hun vak? Dan is het antwoord het contact met de cliënt. Deze zorgondernemers hebben allemaal hun bedrijf gestart uit een passie die zij hebben voor de zorg.

Maar ook deze groep zorgaanbieders moet wel aan alle wettelijke eisen voldoen, waaraan ook de grote zorginstellingen moeten voldoen. Maar dan zonder de afdeling kwaliteit, de juridische afdeling, de marketing afdeling en de afdeling administratie. En dat is best druk in je eentje. Uit ons marktonderzoek blijkt dat 59% van de respondenten meer dan 40 uur per week werkt en zijn of haar administratie vooral als een last beschouwd.

Wij zijn Bas & Kim Rombouts. Wij zijn Solvitur. Wij helpen deze groep ondernemers, door samen met de ondernemer hun bedrijfsprocessen te managen. Uiteraard met een goed advies over alles wat bij een zorgonderneming komt kijken, maar we gaan verder. Zo kunnen we namens de zorgaanbieder aan aanbestedingen deelnemen en ondersteuning bieden tijdens contractonderhandelingen met opdrachtgevers. Solvitur is er voor alle zorg-administratieve processen. Met onze kennis over financieringsstromen, cliëntrapportages, kwaliteitsbewaking, en misschien wel de belangrijkste met de steeds verder toenemende concurrentie in de zorg; marketing.

Zie ook de eigen website: www.solvitur.nl

 

Expertises


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/zilliz.nl/public_html/wp-content/themes/zilliz/single-partners.php on line 34
Geen expertises gevonden

Neem contact op met Solvitur (Veldhoven)

Vul hieronder je gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht
Name*