Menu openen Menu sluiten

Schleiffert advies & ondersteuning (Leeuwarden)

Adviserende ondersteuning in groene zorg… wat is dat dan precies? Dat is de vraag die mij regelmatig wordt gesteld wanneer iemand de tekst op mijn auto ziet staan of een foldertje heeft ontvangen. Het is precies wat ik wil aanbieden aan de kleine zorgaanbieder.

Waar advies nodig is op gebied van keurmerken, arbo-wetgeving, dossiervorming, contractering, personeelsbeleid en management, geef ik die. Waar ondersteuning nodig is in administratie, facturatie, dossierbeheer of het gebruik van ZilliZ, bied ik die. Er waar de combinatie nodig is, vinden mijn klant en ik elkaar.

Door aanwezig te zijn op locatie en daar een dagdeel of dag te ondersteunen door niet alleen een adviesgesprek te voeren, maar ook de uitwerking van actiepunten op te pakken, of door zelf dossiers door te lopen en acties te nemen, met als basis mijn kennis en netwerk in de groene zorg, bied ik iets unieks in Noord-Nederland.

Eén contact voor alle ondersteuning voor u als kleine ondernemer. Ben ik er nog niet in thuis, maar heeft het raakvlakken met de zorgboerderij, kleinschalige zorg, en eerder genoemde processen, dan verdiep ik me graag in de wetgeving, werkwijzen en instanties, en kijk ik wat ik voor u kan betekenen.

Kortom, het adres voor ondersteuning op afroep voor uw zorgboerderij of zorginitiatief op uw locatie of van afstand. Met één duidelijk uurtarief, duidelijke afspraken en vooral passie en interesse.

Met vriendelijk groet,

Peter Schleiffert

 

Lenie Bakker van Slachtehiem: “Peter is serieus, actief betrokken/meedenkend. Sociaal bewogen en betrouwbaar. Daarnaast aardig, soms grappig en van goede wil! En hij houdt van discussiëren, wat je ook als meedenkend kunt beschouwen en je een spiegel kan voorhouden.

 

Zie ook de eigen website: www.schleiffert.nl

Schleiffert advies & ondersteuning is ZilliZ implementatiepartner: Kan van het begin tot het einde een implementatie van ZilliZ begeleiden.