Schleiffert advies & ondersteuning (Leeuwarden)

Adviserende ondersteuning voor de kleine zorgaanbieder. De slogan geeft al aan dat we niet alleen advies geven, maar het geadviseerde ook uitvoeren of daarbij helpen. Waar advies nodig is op gebied van kwaliteitsbeleid, wet- en regelgeving, dossiervorming, aanbesteding en contractering, kunnen wij die bieden. Waar ondersteuning nodig is in zorgadministratie, implementatie van het kwaliteitsbeleid in de praktijk of het gebruik van ZilliZ, kunnen wij die bieden. Er waar de combinatie nodig is, ontstaat ons unieke aanbod.

Door aanwezig te zijn op locatie en daar een dagdeel of dag te ondersteunen door niet alleen een adviesgesprek te voeren, maar ook de uitwerking van actiepunten op te pakken, of door zelf dossiers door te lopen en acties te nemen, met als basis mijn kennis en netwerk in de groene zorg, bied ik iets unieks in Noord-Nederland. Met tientallen bedrijven ervaring in het begeleiden naar en behouden van Kwaliteit laat je zien, ISO9001:2015, HKZ Kleine organisaties en (voornamelijk) eigen ontworpen kwaliteitssystemen, en een opleiding tot ISO9001:2015-Lead Auditor (IRCA-erkend) als achtergrond, wil ik de kleine zorgondernemer meenemen in het gedachtegoed van kwaliteitsmanagement. Mijn passie is het jou als ondernemer mee te nemen op een reis en jou en je onderneming te zien groeien op gebied van kwaliteit.

Eén contact voor bijna alle ondersteuning voor u als kleine zorgondernemer. Ben ik er nog niet in thuis, maar heeft het raakvlakken met de kleinschalige zorg en eerder genoemde processen, dan verdiep ik me graag in de wetgeving, werkwijzen en instanties, en kijk ik wat ik voor u kan betekenen. Zo leren we continu van elkaar.

Kortom, hét adres voor ondersteuning op afroep voor uw zorginitiatief op uw locatie of van afstand. Structureel, op projectbasis of eenmalig. Met duidelijke tarieven, duidelijke afspraken en vooral passie en interesse.

Met vriendelijk groet,

Peter Schleiffert

 

Lenie Bakker van Slachtehiem: “Peter is serieus, actief betrokken/meedenkend. Sociaal bewogen en betrouwbaar. Daarnaast aardig, soms grappig en van goede wil! En hij houdt van discussiëren, wat je ook als meedenkend kunt beschouwen en je een spiegel kan voorhouden.

 

Zie ook de eigen website: www.schleiffert.nl

Schleiffert advies & ondersteuning is ZilliZ implementatiepartner: Kan van het begin tot het einde een implementatie van ZilliZ begeleiden.

Expertises

Ondersteunen in werken met ZilliZ, Zorgadministratie/Facturatie, Aanbesteden, Kwaliteitsmanagement/certificering

Neem contact op met Schleiffert advies & ondersteuning (Leeuwarden)

Vul hieronder je gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht
Name*