Rond Administratiekantoor

Specialist in declaratieverkeer:
Sinds 2015 is Administratiekantoor Rond een begrip in het zorglandschap. Door de transitie van de AWBZ naar de ZVW, WMO/JW en WLZ van dichtbij te hebben meegemaakt, is onze kennis over deze zorgstromen compleet en volledig. Zoekt u een betrouwbare organisatie die snel uw declaraties verwerkt dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Implementatie kwaliteitsmanagement systemen:
Binnen het zorglandschap staat de rol van een kwaliteitsmanagement systeem(KMS) steeds centraler. Administratiekantoor Rond denkt graag met u mee op dit gebied. Meerdere opties zijn bespreekbaar, van het volledig ontzorgen op dit gebied tot incidentele ondersteuning.

Contractering:
Administratiekantoor Rond heeft al vele aanbestedingstrajecten met succes afgerond. Of het nu gaat om WLZ, ZVW(wijkverpleging) of WMO/JW, dat maakt voor ons geen verschil. Binnen onze organisatie is alle kennis aanwezig om de aanbesteding tot een goed einde te brengen.

Expertises


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/zilliz.nl/public_html/wp-content/themes/zilliz/single-partners.php on line 34
Geen expertises gevonden

Neem contact op met Rond Administratiekantoor

Vul hieronder je gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht
Name*