Plots&Plans

Plots&Plans helpt MKB’ers om complexe IT en privacy vraagstukken begrijpelijk en beheersbaar te maken door middel van advies. Doel is om de adviezen concreet en daarmee direct bruikbaar te maken door bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

Interim management en regievoering
Daarbij biedt Plots&Plans regievoering aan: klanten worden voor een bepaalde, afgesproken tijd begeleid en ontzorgd op basis van een abonnement of een strippenkaart. In die tijd wordt er gezorgd dat Plots&Plans en eventuele partners worden ingeschakeld om de benodigde acties te realiseren. We nemen hierin dan de regie en zijn het vaste aanspreekpunt.

Beproefde methodes
We werken zoveel mogelijk op basis van gevalideerde methodes en aanpakken. Deze garanderen meetbare resultaten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan TMA (Talent Motivatie Analyse), waarbij de geschiktheid van medewerkers voor bepaalde activiteiten bepaald wordt, of Scrum, waarmee je stap voor stap, gecontroleerd, producten en diensten ontwikkelt.

Met gezond verstand…
Van Plots&Plans kan verwacht worden dat de medewerkers op de hoogte zijn van minstens de (bruikbare) principes hiervan. Overigens worden binnen Plots&Plans methodes niet tot een dogma verheven. Het gezonde verstand, het praktische nut en de snelste route naar resultaten zijn onze drive. Methodes zijn een middel en geen doel op zich.

Zie ook de eigen website: https://www.plotsandplans.nl

Expertises


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/zilliz.nl/public_html/wp-content/themes/zilliz/single-partners.php on line 34
Geen expertises gevonden

Neem contact op met Plots&Plans

Vul hieronder je gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht
Name*