Jacqueline Kollerie

Vanuit jarenlange ervaring ben ik administratief en secretarieel breed onderlegd en hebben vooral de administratieve en organisatie processen mijn interesse.
Blijkbaar is het niet voor iedere werknemer zo vanzelfsprekend om kritisch te blijven kijken naar zijn/haar werkwijze. Daarnaast viel het mij op dat bij een verandering op een werkplek nauwelijks gelet wordt op gevolgen van die verandering op andere werkplekken/afdelingen (collega’s).

Ik denk graag mee over verbeteringen m.b.t. de administratieve processen en vind het belangrijk om knelpunten samen aan te pakken. Daarbij heb ik altijd oog voor het totale proces, ik zie snel hoe lijntjes lopen.
Ook bij uitvoerende opdrachten merk ik dat ik als vanzelf kijk naar de processen, om te kijken of het misschien ook efficiënter en plezieriger kan.

Als ‘frisse wind’ ga ik in gesprek met de werkgever én werknemer om samen te komen tot een zo optimaal mogelijk, prettig werkproces.

Quotes van klanten van Jacqueline:

“Zij regelt, ondersteunt en organiseert. Ik kan van haar op aan. Dankzij haar heb ik meer vrije tijd.”

“Ze overziet processen goed en kan prima een project leiden. Op fouten maken zul je haar niet snel betrappen want ze is heel consciëntieus. Ook is ze klant- en servicegericht. Maar bovenal is ze een plezierige persoonlijkheid.”

 

Zie ook de eigen website: www.www.jacquelinekollerie.nl.nl

Jacqueline Kollerie is ZilliZ implementatiepartner: Kan van het begin tot het einde een implementatie van ZilliZ begeleiden.

Expertises


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/zilliz.nl/public_html/wp-content/themes/zilliz/single-partners.php on line 34
Geen expertises gevonden

Neem contact op met Jacqueline Kollerie

Vul hieronder je gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht
Name*