Menu openen Menu sluiten

Auren (Amersfoort)

De diensten die wij leveren zijn afgestemd op uw wensen, altijd persoonlijk en met korte lijnen. Onze zorgadviseur Petra Kuijper heeft veel kennis in huis vanuit haar achtergrond in de zorg én op bedrijfskundig gebied. Zij denkt graag met u mee over de inrichting van processen en welke stappen er nodig zijn om u, als zorgondernemer, verder te helpen. Ook houdt ze u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de zorg.

De medewerkers van de zorgadministratie, Eva Smit en Daniëlle van der Steen-Pellen, kunnen u ondersteunen op het gebied van de zorgadministratie en functioneel beheer. Van het inrichten van uw ECD, verwerken van de indicatie, het berichtenverkeer, wachtlijstbeheer tot aan de facturatie. Daarnaast wordt u voorzien van managementinformatie. U kunt ook bij ons terecht voor tijdelijke ondersteuning van uw zorgadminstratie.

Wij zetten zorgprofessionals in hun kracht en komen op voor hun belangen. Dankzij onze ervaring met kleine zorgaanbieders weten we waar de valkuilen én de kansen liggen. En daar maken wij het verschil!

Quotes:

  • Gedreven professionals met hart voor de zorg
  • “Komt op voor mijn belang”

Bezoek voor meer informatie onze website

Zie ook de eigen website: https://auren.com/nl/sectoren/zorg/