Menu openen Menu sluiten

Hof van Arcadia (Opende)

‘Hof van Arcadia’ is een zorgkwekerij gesitueerd op de Fries/Groningse grens, vlakbij Opende. Omringd door het natuurgebied “Westerkwartier” biedt Hof van Arcadia o.a. arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een beperking.

Als praktiserend zorgonderneming stellen wij onze kennis en ervaring met betrekking tot Zilliz aan u beschikbaar.

‘Hof van Arcadia’ maakt zelf al een aantal jaren gebruik van het Zilliz Elektronisch Zorgadministratiesysteem voor kleine zorgondernemers. Als collega zorgondernemer merkten wij dat veel gebruikers nog lang niet alle functies binnen Zilliz gebruiken. Dit heeft ons doen besluiten onze kennis omtrent het Zilliz zorgadministratiesysteem met u te delen.

Hof van Arcadia’ kan u in 1e instantie ondersteunen in uw afwegingsproces ten aanzien van een nieuw cliënt ondersteuning systeem. Dit door met u mee te denken en/of via een live demonstratie van Zilliz. Na installatie van het systeem kan Hof van Arcadia u door het implementatieproces leiden. Nadat u operationeel bent met de Zilliz software kan Hof van Arcadia u bijstaan indien u in de praktijk tegen vragen aanloopt. Dit kan telefonisch en bij u ter plaatse.

Of het nu gaat over het contractbeheer, cliëntdossier, zorgplannen, rapportages, zorgevaluaties, declareren/factureren, Vecozo, personeelsinformatie, kwaliteitsondersteuning, etc. Zilliz heeft het en
Hof van Arcadia beheerst het !!!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die ‘Hof van Arcadia’ u kan bieden bij de kennismaking, installatie en tijdens het gebruik van het Zilliz zorgadministratiesysteem, neemt u dan contact op met Ebelien Beiboer, tel. 06 – 1114 1406

Wij zijn u graag van dienst!

Zie ook de eigen website: www.hofvanarcadia.nl

Expertises

Geen expertises gevonden

Neem contact op met Hof van Arcadia (Opende)

Vul hieronder je gegevens in

Geslacht
Name*