Gebruiksvriendelijk ECD voor de kleinschalige zorg

Jij en je collega’s zetten je dag in dag uit in voor de zorg van cliënten. Ondertussen ben je veel tijd kwijt aan zorgadministratie, tijd die je liever anders besteed. Dat moet toch anders kunnen? ZilliZ biedt een slimme oplossing voor de kleinschalige zorg: een compleet cliëntportaal. Eenvoudig, betaalbaar en alles op één plek.

Ontdek de mogelijkheden

 

 

Rapporteren, declareren en factureren

Bespaar tijd op zorgadministratie

Rapporteren in de zorg, iedereen heeft ermee te maken. Hoe kun je in weinig tijd effectief rapporteren? Met het zorgportaal van ZilliZ kun je:

 • In één scherm rapporteren
 • Eenvoudig rapportages delen met collega’s
 • Zorgrapportages digitaal ondertekenen
Zorgadministratie en Plan van Aanpak in het ECD
Zorgadministratie delen en laten ondertekenen door derden

 

 

Inzage cliëntdossier voor ouders of verzorgers

Communiceer met betrokkenen

Communicatie is de basis voor een tevreden cliënt. Laat ouders en/of verzorgers van cliënten eenvoudig meelezen in rapportages en zorgdossier. Met het cliëntportaal van ZilliZ kun je:

 • Meelezen in rapportages of cliëntdossier
 • Werken in een beveiligde omgeving
 • Zorgrapportages digitaal ondertekenen

Doelen stellen en voortgang meten

Rapporteer voortgang van cliënt 

Er zit in ZilliZ een speciale functie om op doelen te rapporteren. Je kan naast de gewone dagrapportage/groepsrapportage ook scoren en rapporteren op doelen. Om inzicht te krijgen in de voortgang van een cliënt kan je een periode-overzicht van de doelrapportages maken. Als gebruiker van het cliëntvolgsysteem van ZilliZ kan je:

 • Doelen per individuele cliënt of groep stellen
 • Schalen instellen, bijvoorbeeld een smiley of cijfer
 • Voortgang van een doel meten
Zorg rapportage van voortgang cliënt in het ECD
Vecozo samenwerking ZilliZ ECD

 

Declareren via software Vecozo

Krijg geleverde zorg betaald

Dankzij de koppeling met VECOZO kun je direct declaraties en berichten versturen. De koppeling is aan te raden vanaf 15 cliënten. ZilliZ ondersteunt de volgende financieringsvormen:
 • JW, WMO
 • Wlz
 • Zvw

 

Vrijblijvend meer weten?

Het is onze ambitie om met ZilliZ de kleinschalige zorg mooier, makkelijker en leuker te maken. Onze ECD software is betaalbaar, eenvoudig in gebruik, en doet wat nodig is. Bovendien helpen wij je bij de installatie en het gebruik.

Bekijk de online videodemo of plan direct een live demo met één van onze experts!

Videodemo Online demo

Meer dan 1.500 zorgaanbieders
gebruiken ZilliZ

"Ik ben blij zoals we de administratie hebben neergezet. En dat is mede namens ZilliZ, want dat is echt een mooie tool voor continuïteit in onze zorg!"

Rianne Aalbers, Herbergier Emmen

Lees het verhaal

Koppelingen en exports

Met ZilliZ maak je eenvoudig exports naar Excel of PDF van alle relevante informatie uit bijvoorbeeld documenten, rapportages, of facturen. Ook maak je makkelijk exports naar diverse boekhoudpaketten en biedt ZilliZ een geïntegreerde koppeling met VECOZO.

Kleinschalige zorg

ZilliZ is hét ECD voor de kleinschalige zorg. Of je nu 1, 100 of 1.000 cliënten in zorg hebt of in een samenwerkingsverband werkt. Veel gebruikers leveren zorg als ambulante zorgverlener, dagbesteding, gezinshuis, zorgboerderij, of coach.

Webinars en trainingen

ZilliZ werkt continue door aan verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. Om ervoor te zorgen dat jij het meeste uit ZilliZ blijft halen geven we daarom regelmatig webinars en trainingen. Deze zijn op elk moment terug te kijken.

Samen maken we zorg beter

ZilliZ is ervan overtuigd dat samenwerking de kleinschalige zorg mooier en beter kan maken. Dit doet ZilliZ door goed te luisteren en zo aan te blijven sluiten bij de wensen en behoeften van kleinschalige zorgaanbieders. Maar ook door samenwerking met brancheorganisaties zoals de BVKZ.

Enthousiast?

Het is onze ambitie om met ZilliZ de kleinschalige zorg mooier, makkelijker en leuker te maken. Onze ECD software is super eenvoudig in gebruik, doet wat nodig is en is zeer betaalbaar. Bovendien helpen wij je bij de installatie en het gebruik.

Online demo inplannen

Eenvoudig in gebruik

Alles op één plek

Lage kosten per cliënt

Gratis live support