Klantverhalen

Elke dag maken al ruim 22.000 zorgmedewerkers bij meer dan 1.500 zorgaanbieders gebruik van ZilliZ. Daarnaast scoren we hoog op klanttevredenheid, daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Onze missie is geslaagd als we de kleinschalige zorg makkelijker hebben gemaakt, en dat lukt al aardig volgens onze klanten!

Lees op deze pagina al onze klantverhalen, of bekijk één van de video’s waarin ze vertellen hoe ZilliZ hen helpt!

play-button

“ZilliZ biedt datgene aan wat wij als Stichting belangrijk vinden in het registratiesysteem. Wanneer je het eenmaal onder de knie hebt is het een fijn en overzichtelijk programma.”

Stichting Connect

Lees het verhaal

“ZilliZ is heel overzichtelijk en het grootste pluspunt voor ons is de helpdesk erachter. Dat is met computerprogramma’s echt heel belangrijk.”

De Hooilanden

Bekijk video

“Ik ben blij zoals we de administratie hebben neergezet. En dat is mede namens ZilliZ, want dat is echt een mooie tool voor continuïteit in onze zorg!”

Rianne | Herbergier Emmen

Lees het verhaal

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en wil je weten hoe ZilliZ voor jouw organisatie het verschil kan maken? Bekijk dan direct de videodemo of plan vrijblijvend een demo in met één van onze experts!

Videodemo Online demo
We hebben een mooi palet aan diverse zinvolle activiteiten voor een diverse groep deelnemers.

Hoeve Klein Mariëndaal | Hoeve Klein Mariëndaal

Iedere collega heeft toegang tot de cliënten die hij/zij begeleidt en kan zo perfect nagaan en bijhouden hoe het met een cliënt gaat en hoe de zorg verloopt.

Nikky van de Eertweg | Hilzijn

ZilliZ past in onze vraag van veelzijdigheid én in alles wat wij belangrijk vinden.

Dennis Buis | Parkub

Ik noem Vereniging het Helmgras als voorbeeld van hoe het moet. Zij waren de eerste waarbij de facturatie goed ging lopen, dankzij ZilliZ.

Leo Lansink | Gemeente Enschede

De nieuwe ontwikkelingen en toevoegingen aan ZilliZ zijn fijn, we gebruiken het iedere dag weer met plezier. En lijken voor ons gevoel ook steeds meer functionaliteiten te kunnen combineren. Super!

Floor Brouwer | Stichting Bont

Wat ben ik toch blij dat ik, enkele jaren geleden alweer, jullie bedrijf heb gevonden! Wederom super bedankt voor de hulp. Het inregelen van VECOZO is dan nu eindelijk gelukt!

Jeroen Leenknecht | Stichting 't Huus

Ik ben blij zoals we de administratie hebben neergezet. En dat is mede namens ZilliZ, want dat is echt een mooie tool voor continuïteit in onze zorg!

Rianne Aalbers | Herbergier Emmen

Alle benodigde informatie is in Zilliz aanwezig en kan eenvoudig worden geëxporteerd naar Excel of PDF. Onze complimenten, Zilliz ziet er erg duidelijk en overzichtelijk uit!

Schuurman en de Leeuw Accountants | S+DL

Een erg goede en overzichtelijke rapportage vanuit ZilliZ. Complimenten! Deze onderneming is een van de weinige die het in korte tijd voor elkaar kreeg om zo te rapporteren.

Jan-Peter Stolte | Gemeente Ede

De onderliggende ketengedachte sluit goed aan bij het Present netwerk met bijna 70 zelfstandig opererende stichtingen.

Arjan Klein | Stichting Present

Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar