Menu openen Menu sluiten

Klantendagen

Regelmatig organiseren wij voor onze klanten Klantendagen. Of eigenlijk zijn het klanten-avonden.
Deze Klantendagen worden regionaal georganiseerd en zijn over het algemeen op de locatie van één van onze klanten.

Voor 2020 worden eind van dit jaar weer een aantal data en locaties bekend gemaakt.

Het doel van een Klantendag is:

  • Kennisdeling
  • Tips&Tricks met betrekking tot het gebruik van ZilliZ
  • Onderlinge kennismaking

De Klantendagen organiseren wij tegen kostprijs, namelijk €75,- per deelnemer. Tijdens de Klantendagen verzorgen wij, naast diverse dranken, een lichte maaltijd.

 

 

Voor 2020 gaan we binnenkort weer regionale Klantendagen plannen.

Wil je deelnemen, dan is het slim om onze site de komende weken in de gaten te houden. Zodra de eerste Klantendagen gepland zijn kun je weer inschrijven. Het aantal deelnemers is gelimiteerd en vol is vol.

Omdat wij gebruikmaken van de locaties van onze klanten kunnen wij op een later tijdstip pas aangeven waar de betreffende Klantendag exact zal plaatsvinden. Als je je hebt ingeschreven zullen wij je hierover tijdig informeren.

Om verwarring te voorkomen: een Klantendag is geen Training. Als je behoefte hebt aan gerichte inhoudelijke ondersteuning, dan adviseren wij je een Training te boeken. Een training kan online verzorgd worden of bij jou op locatie of bij ons op kantoor. Neemt contact met ons op als je behoefte hebt aan een Training, dan kunnen we met je bespreken wat de mogelijkheden zijn en je hierover adviseren. Een training is maatwerk op basis van jouw specifieke wensen.

Schrijf je hieronder binnenkort in voor een van de komende Klantendagen:

DhrMevr

Regio , datumRegio *, datum