Menu openen Menu sluiten

Klantendagen

In 2020 organiseren we helaas geen ZilliZ klantendagen meer.

Zodra deze bijeenkomsten weer zonder beperkingen georganiseerd kunnen worden, pakken we dit zeker weer op!

Het doel van een Klantendag is:

  • Kennisdeling
  • Tips&Tricks met betrekking tot het gebruik van ZilliZ
  • Onderlinge kennismaking

De Klantendagen organiseren wij tegen kostprijs, namelijk €75,- per deelnemer. Tijdens de Klantendagen verzorgen wij, naast diverse dranken, een lichte maaltijd.

Om verwarring te voorkomen: een Klantendag is geen Training. Als je behoefte hebt aan gerichte inhoudelijke ondersteuning, dan adviseren wij je een Training te boeken. Een training kan online verzorgd worden of bij jou op locatie of bij ons op kantoor. Neemt contact met ons op als je behoefte hebt aan een Training, dan kunnen we met je bespreken wat de mogelijkheden zijn en je hierover adviseren. Een training is maatwerk op basis van jouw specifieke wensen.

 

Klantendagen voorlopig afgelast.

Voor 2020 hadden we 5 klantendagen verspreid door het land gepland. De eerste heeft nog door kunnen gaan maar helaas hebben we inmiddels besloten om de resterende ZilliZ Klantendagen voor dit jaar te annuleren.

Uiteraard plannen we nieuwe data in zodra zekerheid gegeven kan worden over doorgang van deze activiteiten. Als je jezelf al opgegeven had, als deelnemer of als organiserende locatie, dan nemen we contact op zodra we een nieuwe planning hebben.

Wil je deelnemen aan een van de volgende ZilliZ Klantendagen, dan kun je je hiervoor al wel vast aanmelden. We bewaren je aanmelding en nemen t.z.t. contact met je op.

Schrijf je hieronder in bij interesse in een regionale Klantendag

    DhrMevr


     

    Omdat wij gebruikmaken van locaties van onze klanten, kunnen wij soms pas later aangeven waar de Klantendag precies plaatsvindt. Als je je hebt ingeschreven zullen wij je hierover tijdig informeren.