Menu openen Menu sluiten

Klantendagen

In 2020 organiseren we weer een aantal ZilliZ klantendagen. Een ZilliZ Klantendag start aan het einde van de middag en duurt tot ongeveer 21.00 uur

 

De regio’s en data zijn als volgt gepland:

4 juni: Midden- en Oost Nederland (Wenum Wiesel, gemeente Apeldoorn) Nu inschrijven.

10 september: Zuid-Oost Nederland (Nederweert) Nu inschrijven.

24 september: Noord-Oost Nederland (Kallenkote)

29 oktober: Noord-West Nederland (locatie omgeving Purmerend)

Het doel van een Klantendag is:

  • Kennisdeling
  • Tips&Tricks met betrekking tot het gebruik van ZilliZ
  • Onderlinge kennismaking

De Klantendagen organiseren wij tegen kostprijs, namelijk €75,- per deelnemer. Tijdens de Klantendagen verzorgen wij, naast diverse dranken, een lichte maaltijd.

Om verwarring te voorkomen: een Klantendag is geen Training. Als je behoefte hebt aan gerichte inhoudelijke ondersteuning, dan adviseren wij je een Training te boeken. Een training kan online verzorgd worden of bij jou op locatie of bij ons op kantoor. Neemt contact met ons op als je behoefte hebt aan een Training, dan kunnen we met je bespreken wat de mogelijkheden zijn en je hierover adviseren. Een training is maatwerk op basis van jouw specifieke wensen.

 

Voor 2020 hebben we weer klantendagen gepland. Voor de eerste klantendagen kun je nu inschrijven:

Wil je deelnemen aan een van de volgende ZilliZ Klantendagen, dan is het slim om je nu aan te melden Het aantal deelnemers is gelimiteerd en vol is vol.

Omdat wij gebruikmaken van locaties van onze klanten, kunnen wij soms pas later aangeven waar de Klantendag precies plaatsvindt. Als je je hebt ingeschreven zullen wij je hierover tijdig informeren.

Schrijf je hieronder in voor de klantendag van 4 juni in Wenum Wiesel (gemeente Apeldoorn) of de volgende op 10 september in Nederweert.

DhrMevr

Wenum Wiesel (gemeente Apeldoorn), datum 4 juniNederweert*, datum 10 september