Relatiebeheer

Met ZilliZ beheer je de gegevens van externe relaties op één plek. Denk hierbij aan leveranciers, verhuurders en contactpersonen. Een soort digitale kaartenbak, maar dan met eenvoudige zoekfunctie.

Alle gegevens op één plek

Als zorgorganisatie heb je te maken met verschillende typen relaties. ZilliZ geeft je de mogelijkheid je relatiebeheer op één plek te bewaren, vergelijkbaar met een CRM-systeem. Dit levert een efficiënte manier van werken op.

Je legt per relatie de volgende gegevens vast:

  • NAW-gegevens, zoals het adres
  • KVK-nummer
  • Relatienummers, zoals bijvoorbeeld debiteurnummers
  • Contacten
  • Labels
  • Afspraken
  • Gespreksnotities
ECD relatiebeheer in Elektronisch Cliënten Dossier

Relatiedossier

Voor elke nieuwe relatie die je aanmaakt, vormt automatisch een relatiedossier. In het relatiedossier kan je ook documenten opslaan, bijvoorbeeld de huurovereenkomst van het verhuurbedrijf of het contract van een leverancier.

Cliënten en medewerkers
Bestaande cliënten en medewerkers staan, inclusief NAW-gegevens, automatisch als relatie in de module Relatiebeheer. De cliënt- en personeelsdossiers bevinden zich in de module van Zorgadministratie en Personeelsmanagement.

Segmenteren

ZilliZ geeft elke relatie automatisch een systeemlabel mee, zoals bijvoorbeeld ‘cliënt’, ‘medewerker’, of ‘debiteur’. Daarnaast kun je zelf labels maken en meegeven, zoals ‘nieuwsbrieflezer’, ‘leverancier’ of ‘verhuurder’. Op basis van deze labels kun je relaties groeperen en selecteren. Voor bijvoorbeeld het maken van een export met alle mailadressen van je relaties voor het versturen van een nieuwsbrief.

Tip: Adres bekijken op kaart

Het systeem van ZilliZ toont automatisch het adres op de kaart van Nederland. Zo zie je direct waar de organisatie of je relatie zich bevindt.

De totaaloplossing voor je complete zorgadministratie

ZilliZ is eenvoudig in gebruik, veilig en betaalbaar. Bespaar tijd met jouw zorgadministratie in ZilliZ en voldoe aan kwaliteitseisen en regelgeving. Bovendien helpen we je bij de installatie en zijn we bij vragen maar één telefoontje van je verwijderd.

Online demo Alle functies