Personeelsmanagement

Als zorgorganisatie heb je naast cliënten ook te maken met personeel, vrijwilligers en/of ingehuurde krachten. Met ZilliZ kan je in hetzelfde systeem óók de gegevens van je personeel beheren, wel zo makkelijk. Hiervoor gebruik je de module P&O.

Je personeelsmanagement op orde

Aan het ZilliZ ECD is ook een omgeving voor het personeelsmanagement toegevoegd. Daarbinnen organiseer je alles voor je medewerkers, van betaalde krachten tot vrijwilligers.

Nieuwe medewerker
Wanneer een nieuwe medewerker voor je zorgorganisatie aan de slag gaat, leg je de volgende gegevens vast in het personeelsdossier:

  • NAW-gegevens
  • Kopie identiteitsbewijs
  • Arbeidsovereenkomst en arbeidsvoorwaarden, zoals functie, aantal contracturen en startdatum
  • Aantal vrije dagen
  • Toegang tot dossiers cliënten en/of groepen
  • Toegangsbeheer tot verschillende modules in ZilliZ

Verschil beheerder en gebruiker
Je kunt verschillende rollen toekennen aan de ZilliZ-gebruikers. Als beheerder heb je toegang tot alle functies en instellingen. Medewerkers kun je beperkte toegang geven. Een administratief medewerker moet bijvoorbeeld ook wijzigingen aan kunnen brengen in Contractbeheer, terwijl je een zorgmedewerker alleen maar toegang hoeft te verlenen tot het dossier van bepaalde cliënten. Beperk per medewerker de toegang tot de verschillende modules.

Personeelsregistratie in het ECD (Elektronisch Cliënten Dossier)

Personeelsdossier aanmaken

Het is van cruciaal belang om alle personeelsdossiers op orde te hebben. Je hebt rekening te houden met allerlei verplichtingen, zoals het beschikken over de juiste diploma’s en certificeringen, maar ook de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). In het personeelsdossier van ZilliZ zet je alle belangrijke gegevens bij elkaar en weet je dat het veilig staat.

Tijdregistratie in het ECD (Elektronisch Cliënten Dossier)

Tijdschrijven

In de module Zorg kunnen medewerkers de tijd schrijven die ze gewerkt hebben. Niet alleen tijdregistratie voor het verlenen van de zorg, maar ook de tijd voor het invullen van de rapportage, eventuele reistijd etc.

Vakantiedagen bijhouden

Medewerkers kunnen zelf inzien hoeveel vakantiedagen er nog openstaan. Ook kunnen medewerkers verschillende soorten verlof aanvragen, zoals vakantiedagen of ATV.

Tip: Bepaal wat je medewerker ziet

Net als bij de cliënt/ouder-login kun je ook medewerkers toegang geven tot (een deel van) het personeelsdossier. Geef per document aan of je deze wilt delen met de medewerker. Jij bepaalt welke informatie hij/zij ziet.

Onkosten declareren

Laat medewerkers hier ook hun onkosten declareren voor de uitgaven die ze hebben gedaan. Denk bijvoorbeeld aan reiskosten of een presentje voor een cliënt of collega. De afdeling Administratie pakt de declaratie vervolgens op. De administratief medewerker vraagt, bijvoorbeeld maandelijks, een overzicht op in ZilliZ en kan vervolgens de declaraties goedkeuren en afhandelen.

De totaaloplossing voor je complete zorgadministratie

ZilliZ is eenvoudig in gebruik, veilig en betaalbaar. Bespaar tijd met jouw zorgadministratie in ZilliZ en voldoe aan kwaliteitseisen en regelgeving. Bovendien helpen we je bij de installatie en zijn we bij vragen maar één telefoontje van je verwijderd.

Online demo Alle functies