Koppelingen en exports

Via ZilliZ communiceer je makkelijk met gemeenten en boekhoudpakketten via diverse koppelingen en exports. Zo beheer je alle data vanaf één plek.

ZilliZ biedt diverse communicatiemogelijkheden via exports en koppelingen, zoals:

  • Exports naar Excel en PDF
  • Export boekhoudpakket
  • Koppeling VECOZO

Exports naar excel en pdf
Maak eenvoudig exports van alle relevante informatie uit ZilliZ. Bijvoorbeeld van documenten, rapportages, facturen, toekenningen of de presentie van cliënten. Je selecteert zelf de gegevens die je wilt exporteren.

Tip: Uitdraai van alle e-mailadressen

Maak met één druk op de knop een uitdraai van e-mailadres van alle (of een specifieke groep) contactpersonen. Ideaal voor als je bijvoorbeeld een (nieuws)brief wilt versturen.

Facturen exporteren via het ECD

Export boekhoudpakket

Vanuit ZilliZ kun je facturen exporteren naar je boekhoudpakket. Je kunt bij de uitvoering daarvan aangeven om welk pakket het gaat, zodat het automatisch goed in je boekhoudprogramma komt te staan. Nadat het eenmaal goed staat ingesteld, kun je de export met dezelfde instellingen blijven herhalen.

Koppeling VECOZO

Gemeenten stellen het communiceren via VECOZO met jou als zorgaanbieder verplicht. Dit beveiligde netwerk hanteert strikte specificaties en vereist extra software om mee te kunnen werken. ZilliZ heeft een geïntegreerde koppeling met VECOZO of de ZilliZ berichtenapp.

Berichtenapp
De ZilliZ berichtenapp is speciaal ontwikkeld voor kleinschalige zorgaanbieders. Voor maar € 9,95 per maand exclusief btw beschik je over de noodzakelijke functionaliteiten om onbeperkt met gemeenten te communiceren via VECOZO. Met de berichtenapp lever je ketenberichten en declaraties digitaal aan bij gemeenten.

Geïntegreerde koppeling
Zelfs al wanneer er sprake is van een geringe hoeveelheid declaratieberichten, kun je gebruik maken van de geïntegreerde koppeling met VECOZO. Via de rechtstreekse koppeling wordt een factuur direct omgezet naar een declaratiebericht en doorgestuurd naar de gemeente. Dat bespaart je veel tijd én je hebt het gemak van alles in één systeem. De investering bedraagt eenmalig € 50,- (exclusief BTW) voor de inrichting en je maandelijkse kosten zijn maar een fractie meer.

De totaaloplossing voor je complete zorgadministratie

ZilliZ is eenvoudig in gebruik, veilig en betaalbaar. Bespaar tijd met jouw zorgadministratie in ZilliZ en voldoe aan kwaliteitseisen en regelgeving. Bovendien helpen we je bij de installatie en zijn we bij vragen maar één telefoontje van je verwijderd.

Online demo Alle functies