Financiële administratie

Omdat zorgorganisaties grotendeels gefinancierd worden vanuit maatschappelijke middelen, is de druk op de financiële administratie groot. Het goed en betrouwbaar organiseren van de financiën is dus van belang. Met ZilliZ heb je inzicht in alle cijfers.

Focus op controle

Verantwoording voor de financiën in de zorg vergt goede controle. Veel organisaties moeten aan het begin van het jaar een jaarverantwoording maken voor onder andere de gemeente. Wanneer je vanuit ZilliZ je facturen aanmaakt en verstuurt kun je de gegevens die je hiervoor nodig hebt makkelijk verzamelen. Dit scheelt enorm veel tijd.

Accorderen van geboekte uren

In de module Administratie kun je de geboekte presentie controleren en goedkeuren. Pas na goedkeuring komt de presentie beschikbaar voor facturatie. Vaste maandbedragen komen automatisch in de facturatie terecht.

Controle zorgproductie
Door een cliënt of groep te selecteren over een bepaalde periode, kun je precies zien hoeveel uren er geboekt zijn. Zo kun je in één oogopslag zien hoeveel uur je nog kan leveren.

Facturen versturen in het ECD (Elektronisch Cliënten Dossier)

Versturen van facturen

Facturen naar hoofdaannemers, PGB- of particuliere cliënten verstuur je direct vanuit ZilliZ. De factuur wordt verstuurd naar het bij ons bekende mailadres van de debiteur. Moet de factuur naar de cliënt of cliëntvertegenwoordiger en maken zij ook gebruik van de cliënt inlog, dan is het mogelijk om de factuur zichtbaar te maken in de cliënt/ouder-inlog.

Tip: Administratie bijhouden

Zodra de factuur betaald is geef je de factuur de status betaald. Zo houd je goed zicht op alle openstaande facturen.

Declareren met VECOZO

Met de geïntegreerde koppeling van Vecozo verzend je facturen rechtstreeks naar de gemeente. Maak je gebruik van de berichtenapp dan maakt ZilliZ het Excel bulkbestand aan dat je upload in de ZilliZ berichtenapp.

Extra functie voor coöperaties

Coöperaties die werken met zzp’ers kunnen geleverde zorg direct verdelen tussen hoofd- en onderaannemer. Je stelt in ZilliZ zelf de verschillende afdrachtpercentages in. Met een eigen inlog van ZilliZ geef je onderaannemers inzicht in de financiën. Naast dat ze ook zelf het cliëntdossier kunnen beheren en zorg kunnen goedkeuren.

De totaaloplossing voor je complete zorgadministratie

ZilliZ is eenvoudig in gebruik, veilig en betaalbaar. Bespaar tijd met jouw zorgadministratie in ZilliZ en voldoe aan kwaliteitseisen en regelgeving. Bovendien helpen we je bij de installatie en zijn we bij vragen maar één telefoontje van je verwijderd.

Online demo Alle functies