Contractbeheer

Of het nu gaat om een zorgovereenkomst met de cliënt of een inkoopcontract met de gemeente, je legt het overzichtelijk vast in ZilliZ. Alle informatie rondom contractafspraken, de documentatie zelf en het tijdig opvolgen van contracten.

Zorgcontracten beheren

In het Contractbeheer van ZilliZ beheer je alles op één plek. Denk hierbij aan raamovereenkomsten met gemeenten of contracten met hoofdaannemers, PGB- of particuliere cliënten. Je hebt direct inzicht in onder andere:

  • De gemaakte afspraken
  • De looptijd
  • De contactpersonen
  • Tariefafspraken

Als je een nieuw contract invoert en opslaat, komt deze automatisch ook in de module relatiebeheer en als debiteur in de module financiële administratie te staan.

Afspraken vastleggen

Als zorgorganisatie wil je zorgvuldig omgaan met gemaakte afspraken en belangrijker nog: dat de afspraken worden nagekomen. Dat kan alleen als afspraken contractueel zijn vastgelegd. Met ZilliZ kun je per debiteur een raamovereenkomst aanmaken met daarin de producten en bijbehorende tarieven.

Registreren producten en tarieven

Leg per debiteur de producten en tarieven vast. Op deze producten kunnen je medewerkers presentie boeken. Dat vormt de basis voor je facturen. Zo werkt alles met elkaar samen.

Tip: Voer alleen de relevante informatie in

Vul alleen de producten in die je ook daadwerkelijk levert. Zo maak je het systeem overzichtelijk en voorkom je fouten.

Reminders om tijdig op te volgen

Contracten in de zorg zijn altijd aflopend. Om te voorkomen dat een contract niet op tijd wordt verlengd, worden in ZilliZ automatisch reminders aangemaakt. Stel zelf in hoeveel dagen van tevoren je hiervan op de hoogte gesteld wilt worden. De herinnering krijg je via de mail en verschijnt automatisch tussen de reminders op je prikbord. Zo ben je nooit meer te laat met het aanvragen van een herindicatie, tenzij de medewerker de reminders niet opvolgt.

De totaaloplossing voor je complete zorgadministratie

ZilliZ is eenvoudig in gebruik, veilig en betaalbaar. Bespaar tijd met jouw zorgadministratie in ZilliZ en voldoe aan kwaliteitseisen en regelgeving. Bovendien helpen we je bij de installatie en zijn we bij vragen maar één telefoontje van je verwijderd.

Online demo Alle functies