Functionaliteiten

ZilliZ is een volwaardig zorgadministratiesysteem, speciaal ontwikkeld voor de kleinschalige zorg. Met ZilliZ kun je eenvoudig zorgdossiers bijhouden, rapporteren, tijdschrijven, declareren en meer. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de belangrijkste functionaliteiten binnen ZilliZ.

Functies van ZilliZ

Rapporteren

eenvoudig rapporteren, individueel, groepsgewijs, ambulant, op doelen

Rapporteren

Rapporteren was nog nooit zo eenvoudig. Groepsgewijs in één scherm zonder te klikken en niemand te vergeten. Ook individueel, ambulant of op doelen.

Zorgadministratie

eenvoudige online zorgadministratie en volledig online cliëntdossier

Zorgadministratie

Alle cliëntinformatie op één plek, de medewerkers zien alleen dat wat ze moeten zien. Zorgplannen, digitaal ondertekenen, MIC meldingen, dossiercontrole, meetwaarden registreren, werken met sjablonen of externe documenten. Slimme overzichten voor evaluaties.

Cliënt / ouder login

cliënt, ouder, bewindvoerder kan toegang krijgen, ook via een webapplicatie op mobiele apparatuur.

Cliënt / ouder login

Communicatie is de sleutel tot klanttevredenheid. Laagdrempelige toegang kan je zelf regelen voor ouders, externen of cliënten zelf. Je laat alleen dat zien wat jij wilt.

Personeelsmanagement

dossieropbouw, uren schrijven, verlofregistratie, autorisaties

Personeelsmanagement

De organisatie van het personeel in één systeem. De medewerker kan zelf uren schrijven of de verlofkaart inzien. Dit leidt tot inzicht en overzicht om eenvoudig te kunnen sturen.

Relatiebeheer

mailinglijsten, adressenbeheer, nieuwsbrieven, contactjournaals

Relatiebeheer

Alle gegevens van je relaties op één plek. Automatisch gekoppeld aan de cliënt, label of beschikking. Reminders voor opvolging en registratie contactmomenten en afspraken. Afspraken met leveranciers of overzichten op een kaartje.

Contractbeheer

zorgovereenkomsten, beschikkingen, inkoopcontracten, opvolging

Contractbeheer

Alle soorten zorgcontracten zijn overzichtelijk te organiseren. Of het nu een zorgovereenkomst met de cliënt is of een inkoopcontract met de gemeente voorzien van reminders om tijdig op te volgen.

Kwaliteitssysteem

procedures, verslagen, kwaliteitshandboek, ISO, HKZ

Kwaliteitssysteem

ZilliZ is een uitstekend hulpmiddel voor een kwaliteitssysteem. HKZ, ISO of Kwaliteit laat je Zien, zijn diverse labels die ZilliZ gebruikers met succes borgen. Denk hierbij aan MIC meldingen of controle compleetheid dossiers.

Koppelingen en exports

VECOZO, iWMO, iJW, iWLZ, CBS, Excel, boekhoudpakketten, etc.

Koppelingen en exports

ZilliZ biedt een koppeling/export met o.a. VECOZO, en Excel waardoor het verzenden en ontvangen van berichten of koppelen kinderspel is. Bovendien ondersteunen wij jou daarbij voor een vaste prijs.

Financiële administratie

boeken, controleren, fiatteren, factureren, declareren

Financiële administratie

Eenvoudig en snel boeken, controleren, fiatteren, factureren en versturen. Via mail, VECOZO (iWMO, JW, WLZ) of op een andere manier. Ook te koppelen met een boekhoudpakket of het CAK.

Online zorgplan

In het online zorgplan staan de afspraken die de zorgaanbieder maakt met de cliënt.

Online zorgplan

In het online zorgplan staan de afspraken die de zorgaanbieder maakt met de cliënt. Deze zorg moet passen bij de wensen en behoeften van de cliënt, daarom wordt het ook wel een individueel zorgplan, een zorgleefplan of een ondersteuningsplan genoemd.

Enthousiast?

Het is onze ambitie om met ZilliZ de kleinschalige zorg mooier, makkelijker en leuker te maken. Onze software is super eenvoudig in gebruik, doet wat nodig is en is zeer betaalbaar. Bovendien helpen wij je bij de installatie en het gebruik.

Online demo inplannen

Meer dan 2.000 zorgaanbieders
gebruiken ZilliZ

Haal het maximale uit ZilliZ!

Door een training haal je meer uit ZilliZ, creëer je draagvlak of verhoog je de kwaliteit van werken. Dit kan bij ZilliZ of bij jou op locatie. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer