Overzichtelijk en eenvoudig in gebruik

Hoe kan ZilliZ de zorgmedewerkers nog beter ondersteunen in hun werk? Ons cliëntendossier biedt overzicht en is zeer eenvoudig in gebruik. Iedereen kan er mee werken. Van beheerders en zorgmedewerkers tot cliënten en cliëntvertegenwoordigers.

Spreekt voor zich

Ons elektronisch cliëntendossier kent vele voordelen. Zo kun je overzichtelijk rapporteren op een cliënt of groep, krijg je automatisch een melding wanneer een toekenning verloopt en word je gewaarschuwd als er gegevens missen op de VECOZO factuur.

Ons systeem is zo ingericht dat elke medewerker snel, ook zonder training, zijn/haar weg vindt in ZilliZ. Het spreekt voor zich. Kom je er niet uit? Dan kun je ten alle tijden onze helpdesk raadplegen.

Gebruiksvriendelijkheid

Wij hebben ons systeem vormgegeven met het oog op de zorgmedewerker. Het cliëntendossier moet het werken in de zorg eenvoudiger maken. Daarom kijken we steeds naar hoe we jou kunnen ondersteunen.

We lichten een paar van onze effectieve functionaliteiten uit:

  • De zorgmedewerker ziet alleen wat hij/zij moet zien. In de beheerdersomgeving geef je precies aan wat wel en niet zichtbaar moet zijn per medewerker.
  • Rapporteren in één scherm. Vul in één scherm de gehele individuele of groepsrapportage in. Weinig klikken, snel klaar.
  • Dossiercontroles instellen. Je kunt, door het aanmaken van controlesets, instellen welke gegevens niet mogen ontbreken in het cliëntdossier. Als er iets mist, geeft het systeem dat aan door een rood driehoekje met uitroepteken.
  • Automatische reminders. Bijvoorbeeld als een toekenning van een cliënt verloopt (indien de einddatum bekend is).
  • Automatische pop-up’s met waarschuwingen.

ZilliZ is daarmee niet alleen een systeem om je zorgadministratie bij te houden, maar helpt je ook om niks te vergeten. Het voorkomt een heleboel fouten.

Overzichten

In ZilliZ kun je diverse overzichten bekijken, zodat je in één oogopslag ziet wat er speelt. Voorbeelden van overzichten die je kunt aanmaken:

  • Budgetoverzicht: Zie precies hoeveel budget er nog beschikbaar is voor de zorg van een cliënt in een bepaalde periode.
  • Overzicht toekenningen: Download een overzicht van alle toekenningen over een bepaalde periode.
  • Gegevens voor jaarverantwoording: De meeste gegevens kun je direct in ZilliZ bekijken, hier zijn dus meerdere overzichten voor te maken.
  • Overzicht van incidentmeldingen

Helpdesk inschakelen

Kom je ergens niet uit? Dan kun je tijdens kantooruren onze helpdesk raadplegen. Iedereen, dus ook alle zorgmedewerkers, mag daar gebruik van maken. Onze helpdesk bestaat uit de Help-omgeving, webinars en de afdeling Support. Allemaal gratis beschikbaar voor jou.

Help-omgeving

Onze Help-omgeving beschikt over een enorme kennisbank. Heb je een vraag? Kijk dan eerst hier. Grote kans dat we je vraag beantwoorden met een instructieblad, helptekst, instructievideo of webinar.

Webinars

Twee keer per maand geven we een webinar. Hierin behandelen we de laatste updates van ZilliZ en heb jij de gelegenheid om al je vragen te stellen. Alle webinars slaan we ook op en vind je terug in de Help-omgeving. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de webinars.

Afdeling Support

Mocht je er zelf niet uitkomen, Dan kun je contact opnemen met onze afdeling Support. Je bent één telefoontje of mailtje van ons verwijderd.

Houd je kennis up-to-date

Blijf je verdiepen in de laatste ontwikkelingen van ons systeem. Zo blijf je up-to-date en kun je nieuwe en slimmere functies direct toepassen in je organisatie.

"Het gebruik van ZilliZ heeft mijn leven en dat van onze medewerkers een stuk aangenamer gemaakt. Voorheen deed ik alles handmatig in excel-overzichten en nu gaat alles in één keer. Geweldig! "

Wilmahuis, Wilmahuis

Lees het verhaal

De totaaloplossing voor je complete zorgadministratie

ZilliZ is eenvoudig in gebruik, veilig en betaalbaar. Bespaar tijd met jouw zorgadministratie in ZilliZ en voldoe aan kwaliteitseisen en regelgeving. Bovendien helpen we je bij de installatie en zijn we bij vragen maar één telefoontje van je verwijderd.

Online demo