Geplaatst op 17 mei 2017 door
Leestijd 2 minuten

Berichtenapp vervangt berichtenconverter

Om via VECOZO met de gemeenten te communiceren gebruiken veel van onze klanten de gratis berichtenconverter. Vanaf 26 mei is deze niet meer geschikt om te gebruiken. Gelukkig is er een gratis alternatief, de berichtenapp (zie http://berichtenapp.vng.nl).

ZilliZ ondersteunt ook de berichtenapp

ZilliZ biedt, zonder extra kosten, de mogelijkheid om een bulkbestand aan te maken die geschikt is om ingelezen te worden door de berichtenconverter en inmiddels ook voor de berichtenapp. Tussen 6 juni en 12 juni wordt onderstaande voor alle ZilliZ klanten automatisch gedaan:

  1. Voor alle ZilliZ klanten komt het exportformat, zonder extra kosten, beschikbaar in ZilliZ en kan desgewenst worden gebruikt.
  2. Als er al gebruik gemaakt wordt van het bulkbestand voor de berichtenconverter, wordt deze automatisch vervangen voor de versie voor de berichtenapp in de raamovereenkomsten.

 

Alternatief – automatische koppeling met VECOZO

Uiteraard bieden wij ook een automatische koppeling met VECOZO. Hierdoor is gebruik van de berichtenapp niet meer nodig. Voordeel: Gemak, minder handwerk, minder fouten, extra ondersteuning. Nadeel: Kosten.

  • Facturen worden door ZilliZ automatisch vertaald en doorgestuurd naar VECOZO
  • Retourberichten zijn direct in ZilliZ zichtbaar
  • Nieuwe cliënten komen rechtstreeks in ZilliZ binnen, cliëntdossiers worden automatisch aangemaakt
  • Op elke plek en op elke computer kan gewerkt worden met het berichtenverkeer
  • Eenmalige kosten 250,-, maandelijks 62,50 excl. BTW

Wil je meer weten over deze overgang of de automatische koppeling, neem dan vandaag nog contact op met ons!