Geplaatst op 26 dec 2017 door
Leestijd 2 minuten

Bepaal jij het nieuwe uiterlijk van ZilliZ?

In 2018 wordt de interface van o.a. ZilliZ flink onder handen genomen. Waarom zou je denken? Onze klanten zijn toch tevreden en afgelopen jaar zijn we bijna verdubbeld? Wij denken dat het allemaal nog beter, slimmer en vooral makkelijker kan.

Om dat te bereiken hebben wij jouw hulp nodig!

Wij starten in januari het project “Vernieuwing interface 2018”. Samen met experts nemen wij onze applicaties onder de loep en gaan bepalen wat er allemaal veranderd kan of moet worden. In een aantal sessie wordt de vernieuwde stijl bepaald en verder uitgewerkt. Graag betrekken wij onze klanten hierbij. Wil jij ook meedenken? Dat kan op twee manieren:

  1. Deelnemen aan 2x een sessie van 2 à 3 uur. De eerste sessie vindt plaats op woensdagochtend 24 januari, de tweede op woensdagochtend 7 februari.
  2. Deelnemen door één of meerdere keren een vragenlijst via het internet te beantwoorden.

Wil jij meedoen?

  • Stuur dan een mailtje naar andre.noorlander@landmerc.nl en geef aan waar jouw voorkeur naar uitgaat. Als je wilt deelnemen aan optie 1 (de twee sessies in Wageningen), houd er rekening mee dat je beide data beschikbaar moet houden, het aantal plaatsen is beperkt.

Wil je gewoon wat meer weten, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen. Wij houden je sowieso in de loop van 2018 op de hoogte van de vorderingen!