Alles in één zorgadministratie

Je kunt bij ons terecht voor alles rondom zorgadministratie, van registratie tot facturatie. Van dossiercontrole tot relatiebeheer en administratie. Dankzij onze kennis en ervaring leveren wij een compleet cliëntendossier voor de zorg.

De oplossing voor zorgorganisaties

Met ons zorgsysteem richten we ons allereerst op de zorgprofessionals die dagelijks betrokken zijn bij de zorg van cliënten. Daarnaast is ZilliZ ook gericht op administratie, financiën en relatiebeheer. Alle relevante informatie kun je hier registreren en terugvinden op één plek. Met een omgeving voor cliënten, medewerkers, debiteurs en de administratie zijn we dé oplossing voor je hele zorgorganisatie.

Uitgebreide functionaliteiten

Wat kan ZilliZ voor jou betekenen? We zetten de belangrijkste functionaliteiten voor je op een rij:

Rapporteren

Hier leg je alles vast rondom de zorg van de cliënt. Het rapporteren op de geleverde zorg en de gestelde doelen, als ook het bijhouden van meetwaarden en vastleggen van zorgafspraken.

Zorgadministratie

Bijhouden en controleren van alle relevante (persoonlijke) informatie over de cliënt, de zorg en de behandeling.

Cliënt/ouder-login

Laat de cliënt(vertegenwoordiger) meelezen en -kijken in het dossier. Ook biedt de cliënt/ouder-login de mogelijkheid tot beveiligde communicatie.

Personeelsmanagement

Hier kun je enerzijds bepalen welke rechten een medewerker heeft. Aan de andere kant kun je hier ook het dossier van/voor een medewerker opbouwen.

Relatiebeheer

Ook wel het CRM-gedeelte in ZilliZ. Hier kun je alle contactgegevens van je relaties beheren. Ook niet-zorggerelateerde relaties, zoals bijvoorbeeld de verhuurder.

Contractbeheer

Hier leg je de afspraken vast die je met een bepaalde debiteur hebt gemaakt. Zoals bijvoorbeeld afspraken over tarieven en producten.

Koppeling en exports

Het is mogelijk om van de gegevens in ZilliZ exports te maken, zodat je gegevens kunt filteren voor verslaglegging en ter verantwoording. Ook kent ZilliZ een geïntegreerde koppeling met Vecozo.

Financiële administratie

Het controleren en factureren van de geleverde zorg naar gemeenten en hoofdaannemers.

De totaaloplossing voor je complete zorgadministratie

ZilliZ is eenvoudig in gebruik, veilig en betaalbaar. Bespaar tijd met jouw zorgadministratie in ZilliZ en voldoe aan kwaliteitseisen en regelgeving. Bovendien helpen we je bij de installatie en zijn we bij vragen maar één telefoontje van je verwijderd.

Online demo