Menu openen Menu sluiten

Archief

Geplaatst op 06 jan 2020 door jolandesnelders

Terugblik 2019

Hallo 2020! Het nieuwe jaar is begonnen. Een jaar waarin jullie weer mooie ontwikkelingen binnen ZilliZ kunnen verwachten. Maar eerst blikken we nog even terug naar vorig jaar.

Lees meer

Geplaatst op 19 sep 2019 door jolandesnelders

Nieuwe functie; dossiercontrole

Of dossiers compleet zijn, alle informatie bevatten die nodig is, kan eenvoudig worden gecontroleerd d.m.v. de functie dossiercontrole. Nadat de functie is aangezet en eenmalig ingericht, krijg je automatisch een overzicht van alle cliëntdossiers en de volledigheid daarvan.

Lees meer

Geplaatst op 02 jul 2019 door jolandesnelders

Nieuwsbrief

Eind juni is er weer een ZilliZ Nieuwsbrief uitgekomen. Hierin staat onder andere informatie over een systeemupdate en andere nieuwtjes

Lees meer

Geplaatst op 20 jun 2019 door jolandesnelders

ZilliZ ECD door Kiwa goedgekeurd voor Mijn Keurmerk

Mijn Keurmerk heeft het ZilliZ ECD recent volgens de WKKGZ regels getest en goedgekeurd.

Lees meer

Geplaatst op 13 jun 2019 door jolandesnelders

Storing telefoon

Helaas kampen we al enkele weken met telefoonstoringen die met regelmaat terugkeren. Mocht het niet lukken om telefonisch contact te krijgen, mail ons dan.

Lees meer

Geplaatst op 07 mei 2019 door jolandesnelders

Vacatures Sales adviseur en Supportmedewerker

Kom jij werken voor het leukste bedrijf in Wageningen?

Lees meer

Geplaatst op 15 apr 2019 door jolandesnelders

ZilliZ en Dinz samen sterker!

ZilliZ en Dinz werken al jaren samen op het gebied van het VECOZO berichtenverkeer. André Noorlander, eigenaar van Landmerc+, en Martin Bomhof van Dinz hebben recent overeenstemming bereikt over de overname van Dinz. Onder de vlag van Landmerc+ zal Dinz Web worden doorontwikkeld onder leiding van Martin Bomhof. André Noorlander is als eigenaar en algemeen directeur eindverantwoordelijke.

Lees meer

Geplaatst op 05 mrt 2019 door André Noorlander

VECOZO tijdelijk niet beschikbaar

Tussen 17 maart en 1 april ligt het berichtenverkeer via VECOZO tijdelijk stil. Maak jij daar gebruik van? Dan is dit relevante informatie!

Lees meer

Geplaatst op 20 feb 2019 door jolandesnelders

Keuze van browsers

Microsoft stopt binnenkort met de ondersteuning van Internet Explorer 11. Dat is voor ZilliZ het moment om Internet Explorer 11 niet meer actief te ondersteunen. Het kan daardoor voor gaan komen dat bepaalde functies binnen ZilliZ niet of niet goed meer werken als je deze browser blijft gebruiken. Voor het beste resultaat adviseren we daarom ZilliZ te gebruiken via Chrome of Firefox.

Lees meer

Geplaatst op 31 jan 2019 door jolandesnelders

Wij houden van onze klanten en meer leuke en informatieve onderwerpen

Wij houden van onze klanten en meer leuke en informatieve onderwerpen in de ZilliZ Nieuwsbrief van januari. Lees het ZilliZ nieuws en meld je via de link onderaan de Nieuwsbrief aan om deze in het vervolg ook rechtstreeks te ontvangen.

Lees meer