Menu openen Menu sluiten

Actueel

Geplaatst op 20 feb 2019 door jolandesnelders

Keuze van browsers

Microsoft stopt binnenkort met de ondersteuning van Internet Explorer 11. Dat is voor ZilliZ het moment om Internet Explorer 11 niet meer actief te ondersteunen. Het kan daardoor voor gaan komen dat bepaalde functies binnen ZilliZ niet of niet goed meer werken als je deze browser blijft gebruiken. Voor het beste resultaat adviseren we daarom ZilliZ te gebruiken via Chrome of Firefox.

Lees meer

Geplaatst op 31 jan 2019 door jolandesnelders

Wij houden van onze klanten en meer leuke en informatieve onderwerpen

Wij houden van onze klanten en meer leuke en informatieve onderwerpen in de ZilliZ Nieuwsbrief van januari. Lees het ZilliZ nieuws en meld je via de link onderaan de Nieuwsbrief aan om deze in het vervolg ook rechtstreeks te ontvangen.

Lees meer

Geplaatst op 14 jan 2019 door jolandesnelders

ISO en NEN gecertificeerd

We zijn er trots op te kunnen melden dat we onlangs onze ISO 27001: 2013 en NEN 7510:2017 certificering wederom hebben behaald.

Lees meer

Geplaatst op 13 dec 2018 door jolandesnelders

ZilliZ Nieuwsbrief December 2018

In december is er weer een ZilliZ Nieuwsbrief uitgekomen. Hierin staat onder andere informatie over onze bereikbaarheid rondom de feestdagen en andere wetenswaardigheden.

Lees meer

Geplaatst op 07 dec 2018 door jolandesnelders

VNG Berichtenapp wordt ZilliZ Berichtenapp

Per 1 mei 2019 neemt ZilliZ de VNG Berichtenapp over. Met de VNG Berichtenapp iWmo en iJw kunnen zorgaanbieders hun facturen en declaraties geautomatiseerd en digitaal aanleveren aan gemeenten. De Berichtenapp is in 2016 ontwikkeld als een tijdelijke gratis dienst. VNG betreurt dat het gratis aanbieden van de app niet langer mogelijk is. Om de continuïteit van de app te borgen en de kosten voor gebruikers zo laag mogelijk te houden, is gekozen voor overname door ZilliZ. Gebruikers betalen vanaf 1 mei een maandelijks tarief van €7,50 (excl. btw) voor het gebruik van de app.

Lees meer

Geplaatst op 14 nov 2018 door jolandesnelders

ZilliZ Nieuwsbrief November 2018

In november hebben we weer een ZilliZ Nieuwsbrief samengesteld met nuttige informatie en leuke weetjes. Heb je de Nieuwsbrief niet ontvangen, lees hem dan hier.

Lees meer

Geplaatst op 04 okt 2018 door jolandesnelders

Vacature Sales Adviseur (ingevuld)

Kom jij werken voor het leukste bedrijf in Wageningen?

Lees meer

Geplaatst op 04 okt 2018 door André Noorlander

AVGeregeld nieuwe opzet!

Wil je geen twijfel of je voldoet aan de nieuwe AVG wetgeving? Speciaal voor de kleinschalige zorg hebben wij een dienst ontwikkeld.

Lees meer

Geplaatst op 24 sep 2018 door André Noorlander

Vacatures (ingevuld)

ZilliZ heeft op dit moment een vacature voor 2 part-time support medewerkers. Iets voor jou?

Lees meer

Geplaatst op 04 sep 2018 door André Noorlander

ZilliZ app update ivm AVG

De ZilliZ app voor cliënten en betrokkenen is verbeterd om veilig te blijven werken. Voer nu een update uit om ‘m te blijven gebruiken.

Lees meer